Всеки момент е чудесен момент да помогнем на нуждаещите се.

...
Всеки момент е чудесен момент да помогнем на нуждаещите се.
Коментари Харесай

Коледа и за животните в приютите: Присъединете се към благотворителната кампания на MAXI PET

Всеки миг е превъзходен миг да помогнем на нуждаещите се. Все отново Коледа е специфична. Няма по-добро време от Коледа за шерване, разпространяване на наслада и вяра. И това включва всички, кучетата и котките от приютите също.

Всичко, което те желаят за Коледа, е дом с любящо семейство, само че единствено за малцината късметлии това празнично предпочитание ще се сбъдне. На останалите, до момента в който се надяваме да бъдат осиновени, ние можем да дадем вяра - и да дарим храна.

Затова от 13 до 19 декември в магазините на MAXI PET в София и Варна се провежда благотворителната акция " Коледа и за тях ", където можете да извършите, както най-хубавото празнично извършване на покупки за вашия домакински любим, по този начин и коледно подаяние на храна за приюти за бездомни животинки.

MAXI PET е значима част от фамилиите на домашни любимци в България към този момент повече от година. Най-големите зоомагазини в нашата страна са отдадени на поддръжката на всички домашни любимци и буйно предизвикват благосъстоянието на животните.

В желанието си да направи тази Коледа в действителност вълшебна, MAXI PET предизвиква своите клиенти да подаряват храна за бездомни кучета и котки в тяхната общественост , като веригата магазини ще удвои дарението на всеки клиент, направено в двата магазина в седмицата преди Коледа. По този метод всяко подаяние, даже и най-малкото, има огромно значение.

Бенефициенти на акцията са кучета и котки, които ще прекарат Коледа в приютите на Animal Hope Varna и Pazardjik Animal Welfare, на които храната ще бъде доставена преди Бъдни вечер.
 Снимка 557377
Източник:

Тези дарове ще бъдат високо оценени, защото и двата приюта всекидневно се грижат за стотици бездомни животни, като работят интензивно, с цел да намерят домовете за допустимо най-вече от тях. MAXI PET, като дълготраен сътрудник на приютите, застава мощно до тях, освен с акция " Коледа и за тях ", само че и като поддържа всяко осиновяване с самостоятелен стартов пакет за всеки осиновен домакински любим .

И всеки е повече от добре пристигнал да се причисли към тези старания за смяна на света на бездомните животни.

Ако желаете да извършите разлика, посетете магазините на MAXI PET във Варна (Варна, Ритейл Парк, бул. " Вл. Варненчик " 268) и София (Технополис Парк, " Младост " 4 - ул. " Околовръстен път " 265) и се присъединете към тази скъпа акция. Вашето подаяние в храна ще бъде удвоено от MAXI PET и доставено непосредствено на кучетата и котките в приютите, тъй че и те да имат радостна Коледа.

Магазините на MAXI PET ще откриете: https://www.maxi-pet.bg/Stranica.aspx?ctrl=Magazini
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР