Всеки мъж през годините изгражда собствени правила за старт и

...
Всеки мъж през годините изгражда собствени правила за старт и
Коментари Харесай

Истинските мъже трябва да правят тези 9 неща всеки ден

Всеки мъж през годините построява лични правила за старт и завършек на всеки ден. Рутината е нещо, което ни кара да се усещаме сигурни, проведени, само че от време на време ни слага в така наречен зона на комфорт, в която постоянно се усещаме комфортно и не желаеме да я напущаме. Когато това се случи, всичко в нас се бунтува.

Много хора споделят, че с цел да се построи нов табиет, който да усъвършенства всичко в живота ни, са нужни най-малко 28 дни, предава vesti.bg.
Момчета, запретвайте ръкави, с цел да станете по-добрата версия на себе си.
Ето няколко неща, които да вършиме всеки ден, с цел да се чувствате и изглеждате по-добре:

Като за начало на всеки ден - поставете си най-малко една цел, която желаете да постигнете в границите на 24 часа.
Много от настоящите коучинг експертите предлагат да си записваме задачите и концепциите. Когато пресъздавате фантазиите си, те доста по-лесно се сбъдват. Запишете всичко, което имате да вършиме през днешния ден. Не е нужно да имате специфичен бележник или даже планер. Вземете лист и писалка единствено. Обърнете внимание на възприятието, което изпитвате, когато задрасквате всеки прибавен ред с избрана задача. Чувството е освобождаващо, нищо не ви тежи на главата.
В края на деня погледнете всичко, което сте свършили. Ще осъзнаете, че сте имали работлив ден и ще се чувствате удовлетворени от свършеното. Запомнете едно - бъдете реалисти, не се преработвайте с прекалено много цели за деня. В началото може да са от една до две. Важното е да си поставяте нови и нови цели, които да изпълнявате.
Четете новините
Да, всеки човек, без значение от пола, би трябвало да е наясно с новините в страната, а и със събитията по света. Повярвайте, в никакъв случай няма да изпаднете в неловка обстановка, в случай че разговаряте с сътрудници или другари, а и всеки човек избира да води логичен диалог с осведомен човек. С новините вие разбирате освен за протичащото се, само че и изграждате своя позиция за разнообразни въпроси.
Бъдете осведомени с най-основните събития. В днешно време има десетки мобилни приложения, които могат да ви показват най-важното от разнородни източници. Само потърсете, с цел да се убедите.
Грижете се за тялото си
Да, момчета няма по какъв начин да минем без грижата за тялото. Не става въпрос да посещавате всяка седмица спортна зала или да играете футбол, в случай че не сте запалени. Увеличете физическата си интензивност денем. Ходете повече пеш, изкачвайте стълби, изключително в случай че живеете в блок и сте на висок етаж. Правете по-често разходки през почивните дни.
През работната седмица може да излизате в по-чести и къси почивки, с цел да се разтъпчете из офиса, да поговорите с някой сътрудник. Намерете всякаква физическа интензивност, която ви доставя наслаждение и ще ви поддържа във форма. Следете храната си, към този момент на пазара има доста свежи зеленчуци, които може да вършиме на салати или даже смути.

Бъдете проведени

Мъжете от време на време се сърдят на половинките си, когато чистят и им реалокират ключовете от колата. След това настава алтернативата къде са. Всички знаем какво се случва в тези обстановки. Ето за какво, с цел да бъдат избегнати, създайте свое предписание - организирайте всичките си движимости. Не бъдете разпилени, а се концентрирайте, когато оставяте дадена движимост някъде из дома, където не й е мястото. Нямате потребност от 3 чаши за вода в дневната, от които сте пили единствено вие. Организацията не се свежда единствено до най-битовите и ежедневни неща, а и до по-генерални. Следете сметките си, бъдете готови за непредвидени разноски. Така ще намалите напрежението и загубата на време.

Четете новините

Всеки човек би трябвало да е наясно с новините в страната, а и със събитията по света. Повярвайте, в никакъв случай няма да изпаднете в неловка обстановка, в случай че разговаряте с сътрудници или другари. С новините вие разбирате освен за протичащото се, само че и изграждате своя позиция за разнообразни въпроси. Бъдете осведомени с най-основните събития. В днешно време има десетки мобилни приложения, които могат да ви показват най-важното от разнородни източници. Само потърсете, с цел да се убедите.

Поставете си най-малко една цел, която желаете да постигнете в границите на 24 часа.

Много от настоящите коучинг експертите предлагат да си записваме задачите и концепциите. Когато пресъздавате фантазиите си, те доста по-лесно се сбъдват. Запишете всичко, което имате да вършиме през днешния ден. Не е нужно да имате специфичен бележник или даже планер. Вземете лист и писалка единствено. Обърнете внимание на възприятието, което изпитвате, когато задрасквате всеки прибавен ред с избрана задача. Чувството е освобождаващо, нищо не ви тежи на главата. В края на деня погледнете всичко, което сте свършили. Ще осъзнаете, че сте имали работлив ден и ще се чувствате удовлетворени от свършеното. В началото може да са от една до две. Важното е да си поставяте нови и нови цели, които да изпълнявате.

Трябва да имате своето " мъжко време "

Дали става дума да пиете по бира с приятелите в квартала, да изгледате спортно предаване или просто да " разцъкате " някоя игра, намерете своето време за разформироване. Жените неумишлено се отпускат, когато си лакират ноктите или си вършат маска за лице. Други пък намират успокоение в почистване и образуване на дома. Ето за какво е значимо да имате време, в което да се отпуснете и да не мислите за нищо, което ви напряга.

Грижете се за тялото си

Да, момчета няма по какъв начин да минем без грижата за тялото. Не става въпрос да посещавате всяка седмица спортна зала или да играете футбол, в случай че не сте запалени. Увеличете физическата си интензивност денем. Ходете повече пеш, изкачвайте стълби, изключително в случай че живеете в блок и сте на висок етаж. Правете по-често разходки през почивните дни. През работната седмица може да излизате в по-чести и къси почивки, с цел да се разтъпчете из офиса, да поговорите с някой сътрудник. Намерете всякаква физическа интензивност, която ви доставя наслаждение и ще ви поддържа във форма. Следете храната си, към този момент на пазара има доста свежи зеленчуци, които може да вършиме на салати или даже смути.

Учете по нещо ново всеки ден

Разполагаме с 24 часа всеки ден, е то за какво е хубаво да научаваме по нещо ново всеки ден. Дали става дума за нов създател на книги от обичан род, нов музикант или художник, без значение е. Важното е човек да се развива ежедневно. В интернет е цялостно също по този начин с доста безвъзмездни и любопитни курсове, уебинари, има даже налични лекции по избрани тематики, които могат да бъдат извънредно обогатяващи. Ако нямате време да четете, слушайте лекции не сполучливи хора, не е належащо те да са известни звезди, които са се издигнали от нищото. Отделете своето време, с цел да проучите и да откриете тематиката, която ще ви вълнува живо и всеки ден й отделяйте най-малко по 30-40 минути.

Постарайте се всеки ден да изглеждате добре

Външният тип е значим. Без значение къде се намирате, изключително в случай че сте в дейна възраст. Нека бъдем реалисти, всяка жена харесва да има до себе си мъж, който наподобява добре. Не е нужно да имате безупречна прическа или съвършено завършена брада. Придържайте се към главните хигиенични привички заран и вечер. Миенето на зъби е наложително, в случай че имате окосмяване по врата, само че не желаете да ходите до фризьорския салон единствено за това, постарайте се сами, то да не е там или помолете половинката ви.

Балансирайте работа и персонален живот

Няма нищо неприятно, в случай че сте работохолици. Въпреки това би трябвало да обичате себе си, с цел да кажете " задоволително за през днешния ден ". Ако нямате занимание - открийте, в случай че пък това ви се коства ненужно, то прочетете някоя книга, излезте на вечеря с другари. Или (ако не сте обвързани) пишете на момичето, което ви харесва. Рискувайте и я поканете на кафе, опознайте се. Не подценявайте себе си, тъй като смятате, че " работата - това съм аз ". Не, вие сте доста повече от 9 до 5 ч. Открийте себе си, с цел да ви открият други хора.

Бъдете признателни

Толкова просто, само че в това време... комплицирано. Изразяването на признателност и вежливостта не са симптом на уязвимост или женственост. Ако получите помощ под формата на от сътрудник или другар, просто му благодарете. Може да не последвате концепцията, само че положителното образование в никакъв случай не е в остатък, изключително в днешно време. Бъдете признателни, че сте живи, че имате покрив над главата си, храна на трапезата си, че работите. Толкова доста аргументи имаме, с цел да сме признателни и задоволени от себе си, само че ние постоянно губим непотребни нерви и време в това да се съпоставяме с другите. Къде са отишли на отмора, каква кола карат, какъв тв приемник са си купили. Това е непотребен " звук ", който ни вреди.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР