Всеки мъж има различни предпочитания и изисквания към жената, но

...
Всеки мъж има различни предпочитания и изисквания към жената, но
Коментари Харесай

Какво точно привлича мъжа, в зависимост от месеца на раждане на жената

Всеки мъж има разнообразни желания и условия към дамата, само че дамите, които са родени в един и същи месец, имат някои общи неща. Смята се, че те имат по 4 черти на характера, които съответстват при всяка от родените през даден месец. Какво тъкмо притегля мъжа, според от месеца, ще разберем в следните редове:

Януари

Жените, родени през януари, са извънредно жизнерадостни и съчувствени. Те ще създадат всичко за вас и с цел да се чувствате добре. Ще ви обгрижват и забавляват. А възприятието им за комизъм е на високо равнище. От какво повече се нуждае един мъж?

Февруари

Изключителни хубавици, не остават незабелязани от мъжкия пол. Хубавото при тези дами е, че хубостта не е единствено с цел да скрие „ изгнилата ябълка “, а от вътрешната страна те са даже още по-красиви. Много нежни и добродушни са февруарските дами.

Март

Мартенските дами са доста целенасочени и действят по отношение на настояванията си. Те са усърдни и постоянни, знаят от какво се нуждаят и по какъв начин да го реализиран. Силният им темперамент е като магнит за мъжките сърца.

Април

Жените, родени през този месец, са креативен персони. Те основават шедьоври с ръцете си и имат отлични качества. Изключително добродушни и сърцати са.

Май

Това, което притегля мъжете към тези дами, е обвързвано с тяхната съвестност. Майските дами са доста почтени и честни, те незабавно разграничават истината от лъжата и в случай че се опитате да се лицемерничите – няма да ви се получи пред тях. Те са уверени и спокойни, още едни качества, на които мъжът не може да устои.

Юни

Слънчевият темперамент на дамите, родени през този месец, основава приятна конюнктура на всички места, където се появят. Те могат да промянят настроението ви в позитивна тенденция, без даже да се стараят. Такава е природата им. Жизнерадостта им радва мъжките представители.

Юли

Юлските дами са доста изтънчени и стилни. Могат да пресъздадат и преразкажат всяка история по най-завладяващия метод. Имат доста характерно възприятие за комизъм, посредством което никой не остава афектиран. Това несъмнено се харесва на мъжете.

Август

Отновно съчувствени души, които са подготвени на всичко за околните си. Обичат да оказват помощ на близките, по този начин зареждат самите себе си. А грижата е едно от нещата, които се харесват най-вече на мъжете.

Септември

Септемврийските дами несъмнено се отличават от тълпата. Те показват персоналното си мнение и не се тормозят дали би се харесало на близките. Отстояват правилата си, а това прави доста добре усещане на мъжкото съсловие.

Октомври

Те са същински приятелки и слушатели. Мъжете имат потребност дамата до тях да е най-много техен другар, а дамите, родени през октомври, са тъкмо такива. Те ще ви изслушат без да ви упрекват и ще схванат възприятията и поривите ви. Спокойно може да им споделите и най-съкровените си секрети – те в никакъв случай няма да ги разпространят.

Ноември

Много работливи дами, които желаят да вършат всичко до дъно. Ако стартират нещо, няма по какъв начин да не го довършат. Изключително виновни и съществени персони – тъкмо по усета на мъжете.

Декември

Чудесно възприятие за комизъм, съчетано с умеенето да потушава бързо и рационално всеки спор. Знаят по какъв начин да реагират в непредвидени обстановки и се оправят на момента. Имат много „ пъстър “ темперамент, което ги прави загадъчни. А всеки мъж бива притеглен от мистичното, нали?

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР