Всеки лекар ще ви обясни, че плексит – това е

...
Всеки лекар ще ви обясни, че плексит – това е
Коментари Харесай

Клиничен терапевт обясни пред в. "Доктор" що е плекситът и как да се борим с него

Всеки доктор ще ви изясни, че плексит – това е мощна болежка в раменната област и шията. Този вид страдания са идващите по периодичност след болките в кръста.

Боли пъклен, тъй като в тази зона има инфектиран или притиснат нерв. Както изясняват експертите, аргументите могат да са разнообразни - ошипяване на прешлени в шийно-раменната зона, простуда, вирусна или друга зараза, контузия или огнестрелна рана, възходящ израстък, рак на белия дроб във върховата зона.
„ Всеки път при лекуване на плексит е належащо да се сложи точна диагноза и да се нападна повода, заради която сте развили това положение. Ще разберете, че става дума точно за плексит, когато болката ви удари изведнъж в зоната на така наречен раменен сплит. Боли извънредно едностранно - не губите чувствителността си и можете да движите ръката от проблематичната страна, само че всичко това е пъклен мъчително. Затова предпочитате да не го вършиме и несъзнателно обездвижвате ръката. Боли рамото и плешката, болката може да прониже цялата ви ръка по дължина чак до връхчетата на пръстите. Тя ви изгаря и в случай че се опитате да обърнете глава, по тази причина стартирате да се държите като вдървен”, изяснява клиничният терапевт Дора Георгиева.
Състояние или заболяване е плекситът четете в най-полезния уебсайт Zdrave.to.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР