Всеки, който следи профилите в социалните мрежи на Кевин Харт

...
Всеки, който следи профилите в социалните мрежи на Кевин Харт
Коментари Харесай

Кевин Харт, Дуейн Джонсън, Джуманджи: Следващо ниво и страхът на актьора от пеперуди

Всеки, който следи профилите в обществените мрежи на Кевин Харт и Дуейн Джонсън, знае, че там човек може да се посмее доста.

Когато двамата се съберат става доста занимателно, тъй като непрекъснато се майтапят между тях. Понеже следва премиерата на " Джуманджи: Следващо равнище " двамата прекарват повече време дружно, с цел да дават изявленията.

Вече видяхме това до какво може да докара с обработената фотография, на която продължаваме да се смеем. Отново тяхно изявление стана мотив да се посмеем.

Джонсън и Харт трябваше да беседват с Греъм О`Нийл, който е от ET Канада, за идния филм. Всичко потегли по този начин като че ли изявление в действителност може да бъде взето, само че нещата се трансформираха, когато се появи една... пеперуда.

Кевин Харт не е крил, че изпитва боязън от всевъзможни животни, без значение какъв брой огромни са те. Този негов под паника боязън се прояви и при появяването на тази " кръвожадна " пеперуда.

Актьорът беше очевидно изплашен и се опитваше по всевъзможен метод да избегне контакт с насекомото. След като Харт се успокои съумя да довърши изявлението. Кевин Харт и Дуейн Джонсън даже разискаха опцията комедиантът да вземе присъединяване в идния филм за Black Adam. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР