Всеки иска да изглежда добре през лятото. Хубавата фигура е ключов

...
Всеки иска да изглежда добре през лятото.
Хубавата фигура е ключов
Коментари Харесай

10 начина за отслабване

Всеки желае да наподобява добре през лятото.

Хубавата фигура е основен детайл от външния тип.

Свалянето на килограми е мечтана цел за доста хора. Днес ще ви покажем 10 метода за събаряне на килограми.

1. Карането на колело

Съчетайте потребното с приятното. Карането на колело може да ви послужи както за транспортно средство, по този начин и като способ за събаряне на непотребни килограми. Елементът на опозиция при колоездене значи, че той не просто изгаря мазнините, а и построява мускули – изключително към подбедриците, прасците.

2. Ходенето пешком

За ходенето пешком не се изисква нито екипировка, нито специфичен терен. Всеки може да го прави без особени старания. Нормалното вървене подмога изгарянето на мазнини единствено по себе си, само че в случай че желаете по-добри достижения, може да ходите с изправени колене, да носите раница със себе си или просто изминавате дълги дистанции.

3. Плуване

Както всички типове сърдечно-съдови извършения, плуването изгаря калории и може да ви помогне да свалите килограми. Но за разлика от другите спортове като ходенето или тичането, напредването по вода основава спомагателна опозиция на тялото и стяга мускулите.

 10 метода за намаляване

4. Скачане на въже

За загуба на мазнини, скачането на въже е упражнение, което ви оказва помощ да губите мазнини по цялото си тяло. Скачането на въже е типичен инструмент за тренировки, употребен както от спортисти, по този начин и от тези, които се интересуват от загуба на мазнини. То стяга прасците, коремните мускули и бедрата. Можете да скачате по време на вашето обичано предаване или филм.

5. Ходене в планината

Ходенето в планината, изкачването на върхове или просто разходки в гората са положителни способи за събаряне на килограмите. Ходенето в планината укрепва мускулите поради честата смяна на надолнище и появяването на друг терен. Така ангажирате мускулни групи като външната част на бедрата, гърба и кръста.

6. Тиквено пюре

Консумацията на тиквено пюре може да ви помогне да свалите килограми. То засища и след неговата консумация се нуждаете от по-малко храна. Тиквата е богата на редица хранителни и биоактивни субстанции – въглехидрати (по-голяма част от които са във тип на полезни фибри), белтъчини, витамини и микроелементи. Изключително преимущество на тиквата е, че е много бедна на елементарни захари, а надлежно и на калории. Като бонус, даже прекаляването с тиква няма да ви се отрази отрицателно, тъй като тя не съдържа холестерол. Страхотен избор за закуска.

7. Яйца

В малко изследване от 21 мъже откривателите съпоставят резултатите от яденето на яйца за закуска с консумация на тестени произведения за закуска. Проучването е върху глада и удовлетворението, което те получават. Мъжете, консумирали яйца, изпитват по-малко апетит денем. Яйцата оказват помощ за поддържане на ниски равнища на кръвната захар и инсулина, както и за по-ниски равнища на хормона грелин, спрямо групата на тестените произведения.

 10 метода за намаляване

8. Варива

Като група бобът, нахутът, лещата и грахът са известни като варива. Те могат да повлияят на отслабването. Консумацията на към 130 грама всеки ден от тези храни води до загуба на тегло от 0,34 кг. Това се потвърждава при последователен обзор и мета-анализ на всички налични клинични изпитвания върху резултатите на хранителни импулси, породени от варивата.

9. Авокадо

Проучване на американски откриватели откри, че хората, които употребяват авокадо, тежат доста по-малко от тези, които не употребяват. Хората, които ядат авокадо, са склонни да ядат повече плодове, зеленчуци и фибри, в сравнение с хората, които не го вършат. Това се случва, тъй като авокадото не съдържа мазнини, само че засища глада.

10. Джинджифил

Джинджифилът понижава възпалението, подтиква храносмилането и потиска апетита ви. Тези свойства карат някои хора да имат вяра, че джинджифилът може да насърчи загубата на тегло. Добър метод за консумация на джинджифил е разтварянето му в мед. Настържете джинджифила и го разбъркайте с меда. Може да консумирате сместа непосредствено или да я разтворите в чай.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР