Всеки иска да има най-бялата и искряща усмивка на света.

...
Всеки иска да има най-бялата и искряща усмивка на света.
Коментари Харесай

Правете това и ще имате най-белите зъби на света

Всеки желае да има най-бялата и искряща усмивка на света. На процедура това е изцяло допустимо, в случай че бъдете непрекъснати и гоните задачата си безотказно.
Не е чак толкоз мъчно да избелите зъбите си с няколко тона и да си спечелите красива усмивка вечно, която да работи в интерес на вашето самочувствие.
Не е нужно да търсите професионална помощ, защото и в домашни условия можете да премахнете жълтия нюанс от зъбите.
Ще споделим с вас няколко трика, с помощта на които ще се сдобиете с най-искрящите усмивки.
Ето ги и тях:
Сода за самун
Тази съставна част участва във всяко едно домакинство. Освен, че се употребява за приготвянето на редица печива и натурални препарати за разчистване, тя е също толкоз ефикасна и при избелване на зъбите.
 8 неточности в денталната грижа, които вредят на зъбите 8 неточности в денталната грижа, които вредят на зъбите
Над 2 милиарда души в международен мащаб страдат от развалени зъби. Голяма част от хората вършат ежедневни неточности по отношение на грижата за зъбите...
1 – 2 пъти седмично е изцяло задоволително да вършиме процедурата, тъй че доста скоро зъбите ви да заблестят. Смесете половин чаена лъжичка сода за самун с паста за зъби и по-късно деликатно измийте зъбите. Изплакнете с топла вода и резултатът ще бъде забележим на секундата.

Сол
Подправката, без която нито едно ядене няма да бъде съвършено овкусено, е измежду главните почистващи сътрудници. Освен, че спомага за връщане белотата на зъбите, тя възвръща и изгубеното минерално наличие.
Задължително използвайте солта нежно под формата на паста или смесена със сода. Ако бъдете невнимателни, рискувате да аргументите неспокойствие на венците.
 Топ средства за избелване на зъбите без посещаване при ортодонт Топ средства за избелване на зъбите без посещаване при ортодонт
Процедурите за избелване на зъби са освен доста скъпи, само че и постоянно се оказват не изключително щадящи за зъбите. Основният минус на пов...
Въглен
Това е измежду известните средства, елиминиращо жълтите оттенъци по зъбите. Благодарение на мощния си кристал – основан химикал, въгленът съумява да трансформира всяка една усмивка в снежно бяла.

Бихте могли да смесите въглен на прахуляк с паста за зъби и по-късно да преминете към общоприетия обред, употребявайки четката си за зъби. Нужно е обаче да вършиме това два пъти дневно, с цел да бъдат резултатите такива, каквито желаете.
Подарете си усмивки като на холивудски звезди и върнете назад изгубеното си самочувствие!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР