Всеки има своя ангел хранител. Причината да не можем да

...
Всеки има своя ангел хранител. Причината да не можем да
Коментари Харесай

Говорете със своя ангел хранител, за да ви помогне

Всеки има своя ангел пазител. Причината да не можем да ги забележим и чуем, както те нас, е, че те съществуват на по-висока от нашата вибрираща периодичност.

Ако се научим вярно да поддържаме връзка със своя общочовешки страж, той може вярно да управлява нашите дейности и житейски избор.

Освен това може да ни помогне да преборим самотата, тъй като е добър другар, на който може да доверите всичко, без да се страхувате от оценката му.

 Ангел Хранител

Има няколко метода да се свържете със своя ангел пазител. Обръщайте се към него безмълвно, водени от вътрешния си глас и сърцето. Говоренето на всеослушание също е вид. Може и да му пишете, както бихте писали на другар.

На лист хартия напишете датата, послание „ Мой ангеле ” и излейте това, което ви тревожи или това, за което се нуждаете от помощ и съвет, като най-после авансово благодарите.

За да доближи вашият ангел до посланието е нужно да го изгорите.

Молбите ни към нашите ангели хранители могат да са всевъзможни – от най-баналните злободневни неща, до най- съкровените ни стремежи.

Ще усетите изгодите от общуването с вашия незабележим сателит в дребните неща от всекидневието. Вашият ангел ще ви даде знак, ще помогне при заплетена обстановка и ще ви подскаже вярното решение, стига единствено да усети вашата откровеност и обич към него.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР