Всеки футболен фен обича да вижда голове в мачовете, които

...
Всеки футболен фен обича да вижда голове в мачовете, които
Коментари Харесай

Дъжд от голове: Три английски мача в събота, които ще завършат с над 2,5 гола

Всеки футболен почитател обича да вижда голове в мачовете, които гледа, а заради тази причина и един от най-редовните залози на тези, които обичат спортни залози , е за попадения в срещите. Поради тази причина в рубриката " Дъжд от голове " търсим дуели, в които могат да се чакат попадения. Ето и няколко футболни прогнози  за голове в съботния ден, 7 декември:

14:30 часа: Евертън - Челси
По-рано през седмицата " карамелите " се разделиха с мениджъра Марко Силва след ужасяващите резултати на отбора през сегашния сезон и загубата с 2:5 от градския противник Ливърпул. " Сините " демонстрираха добра игра в епизодични моменти в дербито с Ливърпул, а и преди този момент при гостуването на Лестър. Като цяло мърсисайдци знаят по какъв начин да се опълчват на мощните тимове в лигата, а на " Гудисън Парк " постоянно се играе мъчно. Що се отнася до Челси, за всички е явно, че хората на Лампард не престават да изпитват компликации в отбрана, само че в това време играят чудесно в нападателен проект. Все предпоставки за един динамичен мач с доста положения и пред двете порти.
17:00 часа: Тотнъм - Бърнли
Откакто Жозе Моуриньо пое Тотнъм, " шпорите " нямат изигран мач под 2,5 гола. В рамките на четири срещи хората на Специалния вкараха 11 гола, само че и позволиха седем попадения, което е показателно и за съмненията в играта в задни позиции. В същото време идващият противник на лондончани - Бърнли, е тим, който потвърди през сезона, че умее да бележи на огромни тимове (Лестър, Челси, Манчестър Сити). Очертава се открит футбол, който да предложи голово представление на почитателите по трибуните и облаги за феновете на залозите.

19:30 часа: Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед
Дербито на град Манчестър е едно от най-чаканите на Острова освен поради прочувствения заряд, само че и поради упованията за хубав и зрелищен дуел. Последните шест мача на " жителите " във Висшата лига непроменяемо приключват с над 2,5 гола, а за " дяволите " това важи в последните шест срещи във всички шампионати. Двата тима са доказвали през годините, че знаят по какъв начин да си бележат голове, а имайки поради моментната им форма, то умерено можем да чакаме нова голова фиеста на " Етихад ".
Автор: Mr. Corner
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР