Всеки един живот, особено на дете, е особено важен и

...
Всеки един живот, особено на дете, е особено важен и
Коментари Харесай

Румен Радев в Перник заради издирването на Сашко: Работи се по всички версии

Всеки един живот, изключително на дете, е изключително значим и моля към всички хора и доброволци да се включат в издирването. Надявам се да има резултат. Това сподели президентът Румен Радев, който дойде в Перник поради случая с издирването на изчезналия Сашко, заяви локалният уебсайт " За Перник ". 

„ Трета нощ не престават тези спасително-издирвателни работи. Работи се по всички версии. Надявам се дейностите да дадат резултат “, съобщи Радев.

Той благодари на всички хора и доброволци, които се включват в това огромно търсене.

По думите му все още няма водеща версия. „ Армията няма потребност да се включва в издирването, тъй като при пренасищане на хора, ще се затрудни търсенето. Има термокамери, земни камери, прилежащи области също са включени “, сподели той

Радев разкри, че е разискал с Демерджиев да бъде засилена програмата за видеонаблюдение.

„ Това, което доскоро обсъждахме с министър Демерджиев, е да помислим за децата със специфични потребности, има устройства който могат да се носят и да решат казуса.

„ Общо сигналите за през днешния ден са 9, през вчерашния ден бяха 16, оня ден бяха 12 “, съобщи шефът на пернишката полиция.

„ Прокуратурата образува досъдебно произвеждане. Има изнесени обстоятелства и условия, които са предмет на това досъдебно произвеждане. Мога да приказвам във връзка с издирвателната активност “, добави той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР