Всеки един избор е едно ново начало. Тази коалиция приключи,

...
Всеки един избор е едно ново начало. Тази коалиция приключи,
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев за партньорството между БСП и ПП: Тази коалиция приключи

" Всеки един избор е едно ново начало. Тази коалиция завърши, оттук насетне би трябвало да гледаме бъдещето ". Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия. " Считам, че Българска социалистическа партия избави парламентаризма в България. Българска социалистическа партия сподели по какъв начин би трябвало да се работи в такава обстановка. Българска социалистическа партия отстъпи, с цел да имаме консунсус ", разяснява Стойнев за какво Българска социалистическа партия е подкрепила избора на Вежди Рашидов за ръководител на Народното събрание.

 

По думите му обществото чака обществена и икономическа непоклатимост. Стойнев отбрани нуждата от въвеждането на хартиената бюлетина в изборния кодекс и решението на Българска социалистическа партия да внесе ремонти в Изборния кодекс, с които с изключение на с машини ще може да се гласоподава и с хартиена бюлетина. " Машините остават. Нека да има право на избор за тези,които се тормозят от машините ", съобщи Стойнев. 

 

" Ние искахме да знаем какъв е проект на държавното управление.  Има разбор за еврото, който е бил прикрит. Да, несъмнено, рано или късно би трябвало да се присъединим към еврото, само че е значимо по кое време ", аргументира Стойнев настояването на левицата да бъде показан разбора за преимуществата и рисковете от въвеждането на еврото. 

 

" Когато Българска социалистическа партия е управлявала, са постигани най-хубавите политически резултати. Ние знаем какъв е националния интерес ", съобщи социалистът.  ен. " Трябва да има постоянен бюджет, в името на публичния интерес, акцентира той. 

 

" Много елементарно ставаме ястреби когато става война. Аз избирам България да оказва помощ на украинските жители в сравнение с България да оказва помощ на войната, на гибелта ", сподели още Стойнев по отношение на нежеланието на Българска социалистическа партия страната ни да даде оръжие на Украйна. 

 

 

 

 

 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР