Всеки един ден крие рискове да протече по не най-приятния

...
Всеки един ден крие рискове да протече по не най-приятния
Коментари Харесай

5-те зодии, които ги грози ПРЕДАТЕЛСТВО през февруари

Всеки един ден крие опасности да протече по не най-приятния метод и да донесе отрицателни страсти. Може да изпуснете така и така нередовния рейс за работа, да разлеете кафето по чисто новата си риза или да станете жертва на изменничество от непосредствен човек. За благополучие звездната карта може да ви помогне най-малко частично да се подготвите за сходни проблеми и най-малкото да ви направи по-предпазливи. Предлагаваме ви лист с петте  зодии, заплашени от изменничество през февруари.
Овен
Една от най-определящите черти на Овните е, че постоянно бързат, скачат от едно нещо на последващо, без да се замислят изключително. Именно заради тази си линия към средата на месеца представителите на този знак може да изпаднат в неприятна обстановка – тогава ръководещата им планета Марс се реалокира в знака на Козирог, дружно със Сатурн и Плутон. В резултат на това овенът може да има проблеми, свързани с авторитетни фигури като началници или даже представител на управляващите. Не е изключено и той да стане жертва на конспирация. За да избегнете проблеми, уважаеми овни, е най-добре да бъдете изключително внимателни за известно време. Внимавайте какво казвате и пред кого, тъй като то може да бъде употребявано против вас и по този начин да бъдете въвлечени в подмолни игри.
Близнаци
Астролозите поучават представителите на зодия Близнаци да имат едно мислено с новите запознанства през месец февруари. Вие сте отзивчиви по натура и умеете елементарно да завързвате другарства, само че бъдете деликатни с някои колоритни персонажи, които може да се появят на пътя ви. Невинаги първото усещане е най-истинското, тъй че бъдете нащрек, с цел да не паднете в плен на нечий сексапил, а по-късно да станете и жертва на измяната му. Затова ви съветваме да сте по-умерени в връзките си с новите персони по пътя ви през този месец.
Лъв
Като знак, който цени гордостта си на първо място, за Лъва няма нищо по-лошо от това да хване колегата си в любовна спекулация с различен. Уви, астролозите предизвестяват представителите на царската зодия точно за този риск и то още при започване на годината. Лунното затъмнение в рак от средата на януари, което минава през 12-ия дом на лъва, обвързван със скритите секрети, може да извади на показ доста от тях и през февруари лъвовете да схванат, че са лъгани от половинката. Звездите обаче предизвестяват и за различен вероятен сюжет – не е изключено и самите те да бъдат оплетени в невярност и да предадат обичания. Затова ви съветваме през този интервал да бъдете допустимо най-честни с всички в живота си и да помолите другите да създадат същото.

Дева
Деви, използвайте своята рационалност с все мощ през месец февруари. Около средата на месеца е допустимо да усетите лицемерно, а не е изключено и безпричинно враждебно отношение от страна на близки или сътрудници, което да ви накара да се почувствате зле. Бъдете спокойни и решително се отдръпнете настрани. Звездите са на ваша страна и от вас се чака единствено да не предприемате внезапни промени в връзките или да влизате в непотребни спорове. Вие сте една от зодииите, които могат да преценят трезво другите обстановки, тъй че и този път постъпете рационално, спазвайки положителния звук и отстъпете интелигентно.
Риби
От средата на януари и при започване на февруари представителите на зодия Риби също може да изживеят сложни моменти, свързани с изменничества. Тогава Сатурн и Плутон се свързват в 11-ия дом на другарствата, което може да докара до това, че рибите ще се усещат изключително сами или вследствие на лични дейности или поради отменяне от другари или група хора. Под въздействие на Плутон не е изключено и някое другарство да завърши. От друга страна това и ще е интервал, в който рибите биха могли да се погрижат добре за себе си и възприятията си и да обмислят деликатно връзките си с избрани хора. Това е и миг, в който ще оценят мощно приятелите, които остават до тях, и да излязат по-силни от проблематичните връзки, изясняват астролозите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР