Всеки е наясно, че основното причина за инфарктите и инсултите

...
Всеки е наясно, че основното причина за инфарктите и инсултите
Коментари Харесай

С този природен лек половината село спряхме да пием хапчета и живеем прекрасно

Всеки е наясно, че главното причина за инфарктите и инсултите е поддържането на високо кръвно налягане (хипертоничната болест). В стеснените артерии – в следствие от отложилите върху техните стени плаки на „ неприятния “ холестерол,
могат елементарно да се запушат съдбовно с кръвни съсиреци (тромби), изключително в случай че кръвта е „ гъста “. Затова хората гълтат непрекъснато химически артикули, разреждащи кръвта – по този начин се намалява и относителното тегло на циркулиращата кръвна плазма.
Тези два фактора обуславят нуждата от непрекъсната предварителна защита, изключително при по-възрастните хора,
чиято кръвоносно система е амортизирана с годините.

Но медикаментите за разреждане на кръвта са прекомерно скъпи, когато се касае за нашите онеправдани пенсионери – тези хапчета, както и съпровождащите ги други такива на химическа основа, предопределени да поддържат естественото действие на биологичните системи при старите хора, „ гълтат “ половината от свръх скромните им пенсии. Затова мнозина търсят естествени средства, с които заместят химическите медикаменти. За един подобен сурогат ще ви разкажем в този момент. Той е „ патент “ на бай Добри от Костенец и с това лекарство той съумява – на 82 години – да реши казуса с хипертонията. Нещо повече, „ възпламенява “ и цялото село и резултатът е удивителен – неговите съселяни се усещат като новородени! А ето в този момент, по какъв начин и вие да си приготвите този вълшебен естествен лек.

Вземате 5 ч.л. борови иглички, 2 с.л. кори от елементарен остарял лук и 2 с.л. шипкови плодове.
Смесвате тези съставки и ги заливате с 1 л студена вода.
Слагате съда върху нагревателната плоча, и когато водата заври, изключвате нагряването,
но оставяте сместа да поври още за към 10-на минути. След като поизстине я прецеждате.
Пиете от тази запарка в продължение на два дни – може да е заран, преди да закусите, или преди да обядвате, или да вечеряте.

След това си вършиме нова порция и отново пиете два дни, до момента в който се свърши. Това продължавате 4 месеца, след което вършиме отмора и стартирате да пиете отначало, само че към този момент единствено за профилактика.
Твърди се, че този естествен лек оказва помощ и за работата на сърцето, пречистващата активност на черния дроб, както и за повишение на имунитета на организма.
Така че, в случай че имате потребност не се колебайте –
направете си божествената напитка на бай Добри и пийте самоуверено от нея!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР