Всеки ден провеждаме срещи с хората и чувстваме тяхната подкрепа

...
Всеки ден провеждаме срещи с хората и чувстваме тяхната подкрепа
Коментари Харесай

Филип Попов: Единствено БСП предлага 10 спешни мерки за първите 100 дни

„ Всеки ден организираме срещи с хората и усещаме тяхната поддръжка за провежданата от нас политика през последните 6 месеца, както и предлаганите от ограничения, които следва да довършим. Не единствено обещавахме, само че и реализирахме огромна част от целите, за които се броихме в последните години. “ Това съобщи лидерът „ Българска социалистическа партия за България “ в 5 МИР Видин Филип Попов в ефира на Nova News.

Социалистът разяснява, че сега само Българска социалистическа партия предлага 10 незабавни и съответни ограничения за първите 100 дни. Той изброи и някои от главните оферти на левицата:

- Изземване свръхпечалбите на енергийните сдружения и тяхното заслужено разпределение сред семействата и фирмите;

- Продължаване поддръжката към бизнеса за цената на тока;

- Да се вкара таван на цените;

- Увеличаване на минималната работна заплата до постигане 50% от размера на средната;

- Преизчисляване на пенсиите;

- Безплатни медикаменти за деца до 14-годишна възраст и безвъзмездни учебници до 12 клас;

- Определяне предел на енергийната бедност;

„ Във времето се доказахме като една държавническа, поредна и обществена партия. 22 милиарда лв. бяха заделени за обществени разноски. Всичко това го постигнахме за 6 месеца с нашите сътрудници. Надявам да поддържат и актуалните ни ограничения “, уточни Филип Попов.

„ Когато се опитахме да съставим държавно управление с мандата на Политическа партия - ние ясно и изрично декларирахме нашата позиция, която беше записана като приоритет в програмата ни. Говорим за пускане на договаряния с всички снабдители на газ, в това число и с " Газпром ", с цел да защитим ползите на всеки един български жител “, изясни лидерът на листата във Видин за позицията на Българска социалистическа партия по отношение на доставките на синьо гориво.

Той посочи и обстоятелството, че за 15 години участие по Дунавската тактика единственото, което сме създали, е велоалея от Видин до Силистра. „ А един провлечен Водноелектрическа централа при Дунав би имал опция да запълни съвсем половината от потенциала при АЕЦ „ Козлодуй. Това значи самостоятелна енергийна система на България. Това е част от нашата предизборна платформа “, добави Попов.

Социалистът съобщи, че още в 47-ия парламент от Българска социалистическа партия са декларирали, че България би трябвало да има естествени връзки с всички, което включва и Руската федерация. „ Категорично се противопоставихме на изнасянето на оръжия за Украйна, тъй като това би ни въвлякло директно в спора “, заключи той.

„ Нека българските жители поддържат Българска социалистическа партия, тъй като по този метод те поддържат себе си, поддържат развиването на България и стабилността, както и обществената политика, без която няма по какъв начин страната ни да бъде изведена от рецесията. В предходното ръководство бяхме обществен дирек. Можем да бъдем подобен и в идния кабинет. Гласувайте за „ Българска социалистическа партия за България “ на 2 октомври с номер 28 в бюлетината “, сподели в умозаключение Филип Попов.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР