Всеки ден чудеса не стават, дори и по Коледа. Абсолютният

...
Всеки ден чудеса не стават, дори и по Коледа. Абсолютният
Коментари Харесай

Без Коледни чудеса! Световният шампион е на финал

Всеки ден чудеса не стават, даже и по Коледа. Абсолютният шлагер на международното състезание Мароко предстоящо си откри мастора на полуфинала против Франция.

Световният първенец с рутина завоюва с 2:0 и изцяло предстоящо отива да брани купата си против Аржентина.
-->
Големият залог на срещата си пролича още от осъществяването на химните, където близо 55 000 мароканци жестоко освиркаха " Марсилезата ".

Но още в 4-та минута - ГОЛ ЗА ФРАНЦИЯ! 1:0! ТЕО ЕРНАНДЕС! 

Митът за непробиваемите мароканци бързо бе развенчан от футболния крал на света. Франция се нуждаеше единствено от 4 минути, с цел да се добере до водачеството в този полуфинал.

В 9-ата минута Азедин Унаи съумя да стреля от междинна отдалеченост. Юго Лорис беше на мястото си и майсторски избави подлата топка с една ръка.

След това Оливие Жиру получи пас зад тила на защитата, а по-късно насочи мълниеносен изстрел, който порази само дясната странична греда до Буну.

В 35-та минута " петлите4 пропуснаха нов късмет. Но в края на полувремето, ГРЕДА И ЗА МАРОКО! Публиката на Мароко безусловно полудя в 43-ата, когато „ лъвовете от Атлас “ можеха да изравнят по сензационно хубав метод.след задна ножица на Ел Ямик.

Мароканците изживяха моментите си през втората част. Но безрезултатно.

Но " петлите " останаха невъзмутими и не позволиха изненада. Вместо това - 2:0. Гол на резервата Коло Муани в 79-та минута, което на процедура постави точка на мача. Логично. Въпреки, че мароканците се бориха до самия край и на добавеното време.

Така отборът на Дидие Дешан още веднъж е на край и отива на борба за отбрана на купата си.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР