Всеки, чрез електронен подпис, ще може да се информира в

...
Всеки, чрез електронен подпис, ще може да се информира в
Коментари Харесай

Проверяваме онлайн електронни запори и търгове през нов портал на правосъдното министерство

Всеки, посредством електронен автограф, ще може да се осведоми в границите на минути за наложени запори на движими движимости, подлежащи на регистрация, да получава първо съобщение за наложени запори и смяна на положението на наложения запор. Както български, по този начин и непознати жители ще могат да вземат участие в електронни обществени търгове, заяви Министерството на правораздаването на уеб страницата си.

Това са единствено част от новите услуги, които показва Информационната система за единна входна точка за запори и електронните обществени търгове. „ Информационната система, която е построена напълно с европейски средства по ОПДУ, обгръща няколко нови електронни услуги за жителите, бизнеса и администрацията, които Министерството на правораздаването към този момент дава. Те са от извънредно значение за прозрачността на тези процедури и в облекчение на гражданския и търговски оборот “, съобщи началникът на кабинета на министъра на правораздаването доктор Борислав Ганчев в сряда по време на показване на платформата.

За приемане на тези услуги се изисква само регистрация в Системата за несъмнено електронно връчване на Изпълнителна организация „ Инфраструктура на електронното ръководство “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР