Всеки човек си има своите силни черти, както и своите

...
Всеки човек си има своите силни черти, както и своите
Коментари Харесай

Ето коя е най-лошата страна на всяка зодия

Всеки човек си има своите мощни черти, както и своите дефекти. Нашата зодия дефинира каква е и тъмната страна на характера ни. Някои са по-раздразнителни от други, някои избухват бързо, а трети даже имат податливост да нараняват дори и най-близките си хора. Но това е част от нашия темперамент и ни прави неповторими и разнообразни от останалите. Нашите сенки не са неприятно или негативно нещо - те са просто част от този баланс на ин и ян от лунен и безоблачен, отворен и затворен, муден и бърз, вода и огън. Ще ви представим някои от най-тъмните страни на другите зодиакални знаци. Вижте какви са те:

Овен

Овенът е прочут със своя огнен характер, ревнивост и неспокойствие. Много постоянно представителите на този зодиакален знак избухват и се палят без причина, а също е допустимо да ви се разсърдят за някаква нелепост.

Телец

Въпреки позитивната страна на тази зодия - упоритостта, тя от време на време може да изиграе неприятна смешка. В един миг представителите на зодия Телец стават прекомерно твърдоглави и вредят както на себе си, по този начин и на хората към тях.

Близнаци

Всички знаем, че в Близнаците живеят двама душа. Тъмната страна на тази зодия е по-лошият близнак, който може да нарани хората, които обича, просто тъй като е имал неприятен ден.

Рак

Ракът е един от по-чувствителните водни знаци. Представете си страстите на Рак като прилив, непрекъснато в поток. Това може да бъде изтощително и да докара до меланхолия и отдръпване от хората в живота му.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР