Всеки човек рано или късно достига етап от живота си,

...
Всеки човек рано или късно достига етап от живота си,
Коментари Харесай

Зодиите, които трудно намират сродната си душа

Всеки човек рано или късно доближава стадий от живота си, когато има потребност от обич, успокоение и уют. Онези, които са съумели да намерят своите сродни души, безспорно са същински късметлии. Днес обаче ще ви срещнем със зодиите, за които има риск да останат сами, защото непрестанно отблъскват хората към себе си.

Овен

Прекалената неустановеност в композиция с огромен дебелоглав са главните предпоставки Овните да са сами. Представителите на тази зодия би трябвало да се научат да имат вяра повече в това, което могат.

Инатът също не е от особена изгода, в случай че не е пренасочен в положително отношение. Нека Овните не не помнят, че индивидът насреща би трябвало да се влюби в същинското им лице, а не в това, с което те се показват пред света.

 Зодия овен

Рак

Голямата сензитивност на Раците ги кара да са доста затворени и недоверчиви. Страхът от пострадване интуитивно отблъсква всички, които биха желали да опознаят прочувствената им природа. Тези хора би трябвало да се провиснал малко повече и да схванат, че светът е рисково място, само че единствено за тези, които не знаят по какъв начин да се пазят.

В тази връзка Раците имат превъзходен инстинкт за положителното и неприятното. Срещайте се с повече хора и не си мислете, че всички се пробват да ви излъгват.

Дева

Прекалената самокритичност на Девите им изиграва неприятна смешка както в работата, по този начин и в персоналния живот. Те са плахи, неуверени и не имат вяра в личните си благоприятни условия, което се вижда от близките. Дори да задържат някого до себе си, той постоянно се изморява да убеждава половинката си Дева какъв брой държи на нея и в последна сметка си потегля.

 Зодия Дева

Водолей

За разлика от Девите и Овните, Водолеите са извънредно взискателни към другите, за сметка на себе си. Те не считат за нужно да поставят старания, с цел да се самоусъвършенстват, защото в техния личен свят те са идеални.

Водолеите би трябвало да се научат да уважат другите и да се радват на нещата, които тяхната половинка прави с обич за тях, колкото и незначителни да им се виждат. В противоположен случай всеки човек ще си потегля от живота им, чувствайки се подценен.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР