Всеки човек предпочита определени цветове в дрехите и интериора. Готови

...
Всеки човек предпочита определени цветове в дрехите и интериора. Готови
Коментари Харесай

Какъв тип жена сте според цвета, който харесвате

Всеки човек избира избрани цветове в облеклата и интериора. Готови сме да съзерцаваме някои отдавна,защото те ни успокояват, въодушевяват, дават чувство за сигурност или сила.

Другите цветове, в противен случай, могат да ни раздразнят, да ни обезпокоят, да разсънят неприятни страсти и усеща.

Психолозите от дълго време виждат тясна връзка сред характера на човек и неговия обичан цвят.

Жените са доста по-чувствителни от мъжете, възприемат фината материя на околния свят. Те са в положение да разграничават добре повече нюанси, както и да получат същинско наслаждение от избрана композиция от цветове в облеклата, грима и околното пространство. Интересно е, че изборът на обичан цвят оказва огромно въздействие върху характера на дамата, върху нейния жанр на държание с мъжете, триумфа или неналичието на триумф в кариерата и метода на развъждане на децата.

Ако харесвате бял цвят

Той е най-двусмисленият от всички цветове, тъй като е ахроматичен, „ прозрачен “, само че в действителност е погълнал целия набор от цветове и нюанси на дъгата. Този цвят е церемониален, непорочен, леден. Отдавна е известно, че хората с песимистично разположение би трябвало да заобикалят белите цветове в облеклата си и пространството към себе си. Следователно тези дами, които избират бялото, са оптимисти и непрекъснати. Те са спретнати, от време на време до придирчивост, правилни съпруги и доста грижовни майки. Понякога дамата, която избира бялото в живота, се отличава със изсъхнал темперамент, внимателна е, реализира огромни висоти в кариерата си и не бърза да има деца.

Ако харесвате черен цвят

Жените, които избират черното пред всички останали, са уверени в своите качества, доста потайни, събрани и сдържани. Тези дами знаят по какъв начин да задържат страстите си в ръцете си във всяка обстановка и в действителност се нуждаят от черен цвят в облеклата си, с цел да имат отбрана от негатива на външния свят, защото черното не пропуща отрицателна сила, а отразява като „ екран “ негативната сила. Жените, последователки на черното, не обичат да позволяват непознати в персоналния си живот. Те слагат високи условия към определения. Тези дами предявяват едни и същи високи условия към себе си, те са в положение постоянно да реализират това, което желаят, и могат да доближат всевъзможни висоти в кариерата си.

Ако харесвате сив цвят

Това е още един цвят от линията на ахромите, който стои сред черно и бяло. Сивото е цветът на есенното небе, дъжда, праха, той е в положение да заглуши и успокои, скрие и омекоти. Сивият цвят е предопределен да скрие човек от външни въздействия и възгледи, а не да притегля вниманието на други хора към него. Много постоянно последователите на сивия цвят са свенливи, срамежливи и доста потайни.

Ако харесвате червен цвят

Този цвят приказва самичък за себе си. Това е цветът на успеха, празника, жизнеността, интензивността и оптимизма. Този цвят на драго сърце ще споделя сила, подтиква действието и е в положение да ви „ възпламени “ и въодушеви. Но несъразмерната приложимост алено може да потисне слабите хора, да ги направи нервни и тревожни. Психолозите настояват, че класическият червен цвят е по-скоро „ мъжки “ цвят, който е знак на мощ и сила. Жените, които избират аленото в облеклата или интериора си, имат някои качества от „ мощния “ пол – храброст, парещ манталитет, мощна воля за победа, оптимизъм и храброст. Тези дами са доста сложни за победа, те ще бъдат първите във всичко, без значение какво подхващат. Жените, които харесват аления цвят, доста обичат общуването, вършат познанства с лекост. Те са горди и самостоятелни.

Ако харесвате оранжев цвят

Слънчев и ослепителен цвят, оранжевото се опълчва на другите. То е самоуверено, революционно, предизвикателно. Много хора обичат портокала, само че в несъразмерни количества той може да умори изтощи човек, тъй че единствено доста мощни персони са в положение непрекъснато да устоят на този цвят.

Жените, които обичат оранжевите неща в интериора или дрешника, имат добре развита вътрешен глас. Отличават се със мощна воля и увереност, обичат да ръководят. В живота такива дами не са консервативни, те елементарно минават през всевъзможни промени и се стремят да пътуват, да поддържат връзка. Тези дами са надарени с невероятна сила, постоянно са в непрекъснато придвижване, не са удовлетворени от стабилността. Във връзките тези дами са по-склонни от другите да флиртуват, да ревнуват и да провокират бурни кавги.

Ако харесвате кафяв цвят

Цветът на земята, чая, канелата, шоколада, дървесната кора. Кафявият цвят придава непоклатимост, надеждност, може да се дефинира като топъл, корав. Този цвят има многообразие от нюанси, от най-светлите до съвсем черните. Традиционно кафявото се избира за декориране на пода на дома, довършителни елементи. Както знаете, стая с дървени мебели или елементи е по-уютна. Жените, които избират кафяво в интериора или детайлите на дрешника, са задълбочени в преценките си, спокойни, умерено взискателни. Те са същински пазители на фамилните обичаи, огнище, доста деликатни и грижовни майки. Във връзката те ценят спокойствието, доверието, няма да вършат подиуми на ревнивост и да се сърдят за дреболии.

Ако харесвате жълт цвят

Толкова лек и топъл, характерностите му доста наподобяват на оранжевия, само че има доста повече нюанси. Жълтото е наслада и приятност, то е цветът на яркото слънце. Жълтият цвят излъчва наслада, топлота, оптимизъм и страст. Но е доста мъчно да се комбинира с други цветове, тъй като е самодостатъчен. Жените, които избират жълтото пред всички останали цветове, са доста общителни, любопитни, смели. Те не се интересуват от мнението на обществото, те са целенасочени и истински. Такива дами доста елементарно се приспособяват към всевъзможни условия на живот и също по този начин ще одобряват всеки темперамент на своя мъж. Тази жена в никакъв случай няма да стане скучна, тя постоянно се стреми да се развива и учи, цялостен живот ще възприема нови неща.

Ако харесвате розов цвят

Всъщност розовото е доста по-дълбоко, в сравнение с наподобява. Идва в доста нюанси – от неясно розово до блестящо крещяща фуксия. Съвременните стандарти приписват доста отрицателни качества на розовия цвят, само че би трябвало да се помни, че това е цветът на плътта, раждането, човешкото тяло, той може да успокои и да даде топлота. Розовото е желано от дами, които са доста благи и грижовни майки, само че в това време са капризни, капризни девойки, които желаят да имат мощни настойници. Тези дами обичат и знаят по какъв начин да флиртуват, те са сантиментални, горди и амбициозни. По предписание дамите, които избират розовото в облеклата си, се радват на нарасналото внимание на мъжете.

Ако харесвате наследник цвят

Това е цветът на водата, небето, въздуха, леда. Той разполага с медитация, успокояване, успокоение, естетика. Това е знак на непоклатимост и достижения, отмора след победи и царуване. Психолозите назовават ​​синьото – цветът на верността, предаността, дълбочината на възприятията. Жените, които избират синьо в нещата за себе си и нещата от околното пространство, не обичат суетата и объркването. Те избират традицията и са положителни в организацията. Те са меки и доста благи натури, които са способни да съпреживяват, да са склонни да философстват, да идеализират другите хора. Такава жена ще стане еднообразно добра, сполучлива в региона на кариерата и в лабиринтите на фамилния живот. Тя е грижовна майка и опитна стопанка, която ще пази ревностно фамилията си. Тази жена е малко меланхолична. Тя има необятни знания в доста области на живота, знае по какъв начин да обича и е способена по съвсем всички въпроси.

Ако харесвате зелен цвят

Цветът на тревата, зеленината, на оптимизма, ангажираността, здравословното екологично пространство, знанието, растежа. Зеленият цвят във всеки интериор успокоява и основава чувство за непосредственост с природата. Не забравяйте обаче, че има доста зелени нюанси – от нежно ярко зелено до аквамарин, които имат спомагателни характерности. Жените, които обичат зелените неща в интериора или облеклата са доста горди и кардинални. Те постоянно са подготвени ревниво да пазят личното си мнение и няма да търпят несправедливостта. Тези дами знаят по какъв начин да ръководят освен своите страсти, само че и хората, които са наоколо. Имат предпочитание да се утвърдят, да реализират висоти в образованието и кариерата. Във връзките тези дами са максималистки, които са доста строги и взискателни към себе си и своя фаворит. Невъзможно е да се откри надзор над тази жена, тя постоянно ще бъде самостоятелна, като тези естествени сили, които се отразяват в обичания й цвят.

Ако харесвате виолетов цвят

Лилавият цвят е цветът на мистиката, магията, зимната фикция. Този цвят разсънва страстите и въображението, той принадлежи към „ микс “ цветовете, които могат да бъдат доста харесвани или изцяло отхвърлени от разнообразни хора. Лилавият цвят постоянно се среща измежду цветята – ирис, теменужки, флокс, божури, астри. Жените, които са запалени по лилавото в облеклото или интериорния фон, са страхотни индивидуалисти. Те избират хармонията и спокойствието и просто са основани, с цел да въодушевяват и очароват мъжете. По отношение на своята емоционалност тези дами превъзхождат останалите. Те са мощно духовни натури, които обичат да дефинират и следват правила, да живеят по закони и да са консервативни. Жените, които обичат лилавото, имат огромна потребност от отбрана и поддръжка, техният вътрешен свят е доста гальовен и уязвим, макар че външно те могат да наподобяват монументално спокойни във всевъзможни обстановки. С тях в никакъв случай няма да скучаете, те доста обичат да мечтаят, постоянно виждат в елементарната действителност това, което минава неусетно от другите хора.

Ако харесвате тюркоаз

Този цвят е много комплициран и спорен. Той е внимателен и лек, само че съчетава разнообразни нюанси на синьо и зелено, като е по едно и също време топъл и леден. Въпреки че този цвят не е фрапантен и не се натрапва, доста хора подсъзнателно заобикалят тюркоазени предмети в дрешника или интериора си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР