Всеки човек поне веднъж в живота си се влюбва в

...
Всеки човек поне веднъж в живота си се влюбва в
Коментари Харесай

Двойките зодии, които нямат никаква ЛЮБОВНА съвместимост

Всеки човек най-малко един път в живота си се влюбва в неправилния, само че осъзнаването на това е чак след дълго страдалчество. Истината е, че това може да е повлияно и от сходството сред зодиите ви. Чертите от характера ви просто не могат да се хармонизират и нещата сред вас не се получават. Астролозите регистрират няколко двойки зодии, сред които няма никаква съгласуемост. Нека забележим кои са те:

Овен и Рак
 Коя е най-хубавата линия на всяка зодия Коя е най-хубавата линия на всяка зодия
Вашият звезден знак може да предскаже какво ви прави неудържим за другите знаци от зодиака. Пригответе се да играете съгласно мощните си с...

Овните и Раците основават връзка доста бързо, само че и също толкоз бързо тя се разпада. В началото пристрастеността и страстите са бурни, само че бързо се изчерпват. Двата знака откриват, че просто възгледите им за живота по никакъв метод не съответстват. Раците са доста прочувствени и чувствителни, които бързо се засягат и нараняват, а Овните са по-студени и от време на време нападателни. Връзката им не се гради на доверие, имат разнообразни визии за бъдещето, а при разлъка Раците страдат дълго, до момента в който Овните са подготвени да се впуснат в нови любовни връзки.

Близнаци и Скорпион

Близнаците са безгрижни персони, които не се затормозяват да мислят за бъдещето и се оставят по течението. Трудно намират вярната половинка, защото не знаят какво тъкмо желаят от нея и по какъв начин да я открият. Докато Скорпионите са тъкмо противоположният вид темперамент – те чудесно знаят какво търсят в патньора си и какво чакат от него, като желаят то да се случва на момента. Близнаците са приключенци, а отровната зодия пък не обича недомислените дейности и заобикаля рисковете. Едните обичат да управляват, а другите се усещат притиснати и задушавани, което поражда доста конфликтни обстановки и приключва връзката бързо.

Козирог и Стрелец
 6 зодии с неприятна съгласуемост: тези двойки спорят постоянно 6 зодии с неприятна съгласуемост: тези двойки спорят постоянно
Връзката сред представители на разнообразни зодии не е толкоз елементарна, колкото може да наподобява на пръв взор. Понякога самите влюбени не...

Козирозите са работохолици, прецизни, интелигентни и целеустремени. Те обичат стабилността и се стремят към струпване на благосъстояния. Не обичат безгрижието и недомислените дейности. Стрелците пък са авантюристи, впускат се във всяко предизвикателство на момента, без въобще да му мислят. И тук възгледите им за живота просто за радикално разнообразни, което няма по какъв начин да построи една постоянна и хармонична връзка, колкото и опити да се вършат.

Телец и Водолей

Телците са съществени персони, които съблюдават правилата си и доста добре знаят какво желаят от индивида до тях. Те държат на лоялността и романтиката. Те умеят да „ прочитат “ обичаните си хора и знаят във всеки миг по какъв метод ще се опита да ги изненада сътрудникът им. Но това по никакъв начин не подхожда на Водолея, който пък е доста прочувствен и импровизиран. Той не обича да бъде изненадван, а по-скоро противоположното и се стреми да го прави постоянно по друг и автентичен метод, а Телецът постоянно скапва изненадите му. Това провокира разногласия и даже може да се стигне до делене на пътищата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР