Всеки човек има тъмна страна, която не осъзнава и която

...
Всеки човек има тъмна страна, която не осъзнава и която
Коментари Харесай

Изберете кактус и разберете коя е тъмната страна на вашата личност!

Всеки човек има тъмна страна, която не осъзнава и която се демонстрира единствено в сериозни моменти от живота. Но „ мрачно, прикрито “ не постоянно значи „ негативно “. Това могат да бъдат и позитивни характерности, които не са очевидни в действителния живот.

Разгледайте кактусите и изберете този, който бихте подарили на най-неприятния човек от вашето обграждане!

Авторитет

Имате предпочитание постоянно да заемате лидерска позиция и да контролирате обстановката. Обиждате се, когато мнението ви не се слушва и препоръките ви не се следват. Реагирате на сходни обстановки прекомерно прочувствено и тогава сами не разбирате какво ви е ядосало толкоз.

Но тази линия на характера също има сериозен капацитет. Ако се научите ясно да формулирате мнението си и да го споделяте с другите, без да нарушавате техните граници, можете да разрешите съществени проблеми.

Егоизъм

Във всяка обстановка се пробвате да намерите нещо потребно за себе си. Вие сте прагматик и за вас е значимо вашият интерес да участва във всяка връзка. Моментните изгоди ви носят дребна наслада, тъй като желаете освен това.

Ако вземете поради ползите на другите, резултатът ще бъде по-осезаем и прелестен, тъй като ще получите и признателност от другите.

Приказливост

Наслаждавате се на процеса на връзка, без да мислите доста за наличието. Това качество се основава на общителността, от която всеки има потребност.

Ако се научите да премервате думите си, да слушате и анализирате реакцията на събеседника, можете да постигнете доста.

Лекомислие

Можете да измененията мнението и гледната си точка според от обстановката. От една страна, имате естествена еластичност и адаптивност, въпреки това, близките може да не ви одобряват на съществено.

Това ви оказва помощ да не превръщате дребните неща в проблеми. Повече лековерие, както се споделя, по-малко стрес.

Любопитство

От една страна, вие се стремите да научите нещо ново и това ви развива, въпреки това, от време на време нарушавате границите и правото на персонален живот на другите. След като се научите да вършиме разлика сред вашите граници и тези на другите, ще съумеете да наблюдавате нюансите на настроението си, интереса към живота и по този начин ще черпите спомагателна мощ и запаси.

Наглост

Това е умеенето да говорите за своите мисли и потребности без двуличие. Разбира се, това не постоянно е прелестно за другите.

Ако си позволите малко креативност и самостоятелност, само че анализирате реакцията на хората, с които поддържате връзка, и навреме коригирате държанието си, тогава това качество може да се трансформира във ваша почтена линия.

Ревност

Това е демонстрация на собственически инстинкти. Вие проявявате ревнивост освен къмлюбимите хора, само че и към всички, с които поддържате връзка. Вие сте доста чувствителни, прочувствени и виждате през хората, само че би трябвало да наблюдавате по-добре страстите си.

“Ревността е отрова: в дребни дози тя възбужда любовта, в огромни дози, убива. ”

Опитайте се да развиете сериозно мислене и да предвиждате резултата от вашите думи и дейности.

Съмнение

Прекомерно тревожни сте по разнообразни аргументи. За вас е значимо всичко да е идеално, тъй че сте в напрежение и паника, до момента в който свършите задачата си. Това затруднява наслаждаването на процеса.

Свикнете да осъзнавате смущаващите мисли и да ги преформулирате в позитивни.

Инфантилност

Проявявате доверчивост и отвращение за вдишване на отговорност. Или се надявате на другите, или чакате знамение и подарък от ориста. Спонтанни сте и хората към вас харесват това. Въпреки това, растежът е нужен, с цел да живеете пълноценно личния си живот.

Започнете с малко. Във всяка обстановка си задайте въпроса: “Какво мога да направя? ” Важно е да има сдържаност във всичко.

Коя е вашата тъмна страна?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР