Всеки човек има своя лимит на възможности. Дори голямата Стефка

...
Всеки човек има своя лимит на възможности. Дори голямата Стефка
Коментари Харесай

Браво! Това е родител за пример: СНИМКА на Мария на з@дна прашка взриви нета! (и възпитава щерка тийнейджър?!)

Всеки човек има своя предел на благоприятни условия. Дори огромната Стефка Костадинова не е съумяла да счупи личния си международен връх, само че Мария го прави. Мара Отварачката съумява да надскочи себе си всеки ден, само че за жал, не с нещо градивно, а с долнопробност и дивотия на кило.

Певачката даже не си дава сметка, че към този момент не е момиченце, а че има щерка тийнейджърка, която към този момент се похвали с първо гадже. Вместо да й приказва и да й изяснява какво би трябвало и какво не би трябвало да прави с приятеля си обаче, Марчето й демонстрира неща, фигуриращи в каналите за възрастни. Само дето го прави пред цяла България.

Преди минути Мария, която очевидно скучае, реши да покаже на целокупния народ обичаната си поза с Миро, а може би и с всеки различен. Чалгарката се пусна на з@дна прашка, крепко од@пена и покатерена на стол.

Че фотото е обработено крепко с фотошоп, е ясно. Мария няма нито такава талия на оса, колкото и да е слаба, нито такива изваяни форми. Не това е значимото тук обаче, а позата й и посланието, което насочва с нея. Тази фотография ще се види освен от щерка й, която към този момент се е нагледала на какво ли не, само че и от хиляди възпитаници. Браво, Мария! Пример си!

Обяснимо е, че консуматори изригнаха възмутени, а някои от тях са безапелационни, че обществените мрежи би трябвало да взимат ограничения и неотложно да лимитират публикуването на сходно просташко и на ниска цена наличие.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР