Всеки човек има своите предпочитания, що се отнася до партньор

...
Всеки човек има своите предпочитания, що се отнася до партньор
Коментари Харесай

На какво се дължи фактът, че напоследък мъжете луднаха по по-възрастни дами

Всеки човек има своите желания, що се отнася до сътрудник в живота или просто до половинка за по-краткотрайна връзка. Преди се смяташе, че мъжете избират млади девойки, само че през днешния ден от ден на ден наклонността се измества в интерес на по-зрелите дами. Оказва се, че господата все по-често се усещат добре в компанията на по-възрастни от тях дами, с които намират общ език и още много неща, които ги карат да бъдат с тях. Ето ги и аргументите, заради които мъжете през днешния ден са луднали по по-стари дами.

Очаквания – по-зрелите дами нямат безконечен лист с условия към своя предстоящ мъж. Те знаят, че принцът не съществува и желаят просто естествен мъж. Възрастните дами са наясно, че всеки има своите дефекти и можем единствено да ги приемем, не да ги променим, в случай че индивидът насреща самичък не го пожелае. Те няма да зарежат мъжа при първия спор или поради първия минус, който видят в него. Ще седнат, ще поговорят и ще разрешат казуса по кротичък и цивилизован метод.
 Как да накарате половинката ви да реализира желанията ви? Как да накарате половинката ви да реализира желанията ви?
Добрите взаимоотношения с половинката, сигурността, обичта, доверието и взаимността са значими, само че постоянно са незадоволителни, с цел да бъдете ща...

Независимост – зрелите дами са самостоятелни. Те знаят и могат да изкарват пари и да се грижат за себе си, с което не обременяват мъжа с това. Не се нуждаят от сигурност, тъй като те сами си я обезпечават. По този метод мъжът може умерено да работи и да изкарва парите си, без да се усеща подтиснат, че би трябвало да се грижи и за своята половинка. Разбира се, постоянно може да извършите подарък на дамата до себе си, само че множеството неща тя сама си ги обезпечава. При зрелите дами мъжете не се натъкват на непрестанни прищявки, което ги притегля доста.

Сексуалност – каквото и да приказваме, зрелите дами имат повече опит в тази сфера, знаят какво желаят и по какъв начин да го получат. Знаят и по какъв начин да задоволят един мъж, което е основна част от връзката. Мъжете не се тормозят от опита на своята партньорка, в противен случай намират го за плюс, тъй като по този начин и двамата остават задоволени.

Това са някои от нещата, които мъжете харесват в по-зрелите дами и постоянно казано изцяло оправдават тази нова наклонност. Всички тези характерности са значими какво за мъжа, по този начин и за дамата. Колкото по-мъдри ставаме, толкоз повече знаем какво желаеме и търсим, по какъв начин да се отнасяме с колегата и по какъв начин да запазим връзката. Ето за какво, за непоклатимост и съществени връзки младите мъже търсят по-зрели дами и имат право. Предимствата на възрастта и опита в никакъв случай не трябва да бъдат подценявани, тъй като са в действителност значими.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР