Всеки човек има рожден ден и често хората дори и

...
Всеки човек има рожден ден и често хората дори и
Коментари Харесай

В кой ден си роден? Виж какво ти вещае това, из гаданията на старите българи

Всеки човек има рожден ден и постоянно хората даже и на подсъзнателно равнище се привързват към датата си на раждане и деня, в който са родени. Те последователно се трансформират в обичан ден и обичано число. Оказва се, че това напълно не е инцидентно. В българските обичаи има редица поверия, а някои от тях засягат точно деня, в който сме се родили. И по този начин, ето какво ни вещае рождения ни ден. Ако сме родени в понеделник, това е добра прокоба. Поверието гласи, че детето ще е хубаво и любвеобилно. В живота му ще има доста обич и благополучие. Родените във вторник също са късметлии. Те са мощни персони, с афинитет към парите.

Въпреки това, парите и триумфите им няма да дойдат елементарно. Ще би трябвало да положат огромен труд. Сряда е денят, в който се раждат духовните хора. Те са красиви както на външен тип, по този начин и по душа. Качества като честност, героизъм, чест и почтеност са им присъщи. Родените в четвъртък ще са дълголетни. Те обаче дълго време ще се лутат, ще се двоумят в живота си. Имат доста стремежи и хрумвания и все не знаят коя на първо време да захванат.

Родените в петък са смирени.

Те имат предпочитание да се изучат и да натрупат познания и опит. Трудът им ще бъде добре заплатен. Ще имат компликации и ще имат мощен темперамент. Родените в събота имат връзка с духовното. Те имат развито шесто възприятие и положителни инстинкти. В живота им ще има доста пътувания. Родените в неделя са късметлии. С каквото се захванат, ще имат триумф. Разчитат на разсъдъка си и на справедливостта. Борят се за истината и ненавиждат лъжите.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР