Всеки човек е вид енергиен център. Ние непрекъснато се разширяваме,

...
Всеки човек е вид енергиен център. Ние непрекъснато се разширяваме,
Коментари Харесай

Колкото по-висока е честотата на вашите вибрации, толкова повече ви дава Вселената

 Всеки човек е тип енергиен център. Ние непрестанно се разширяваме, ускоряваме или забавяме.

И колкото по-бърз е този растеж, толкоз по-открити ставаме, което прави допустимо потреблението на всички наши вътрешни обединения. Скоростта на придвижване на нашите духовни „ молекули “ и честотата на вибрациите на тези вътрешни обединения, въздействат директно върху нашата еластичност и енергопродуктивност.

И назад, в случай че продължим да живеем в положение на непрекъснат стрес и напън извън, няма да можем да установим връзка с нашата среда. Ниската периодичност на вибрациите затруднява разбирането и обичането както на себе си, по този начин и на другите.

Признаците за висока периодичност на вашите трептения са изброени по-долу.

1. Обичате да се събуждате заран, с цел да започнете новия ден допустимо най-скоро

Повишената периодичност на вибрациите прави живота трогателен, въодушевяващ и деятелен. Спите по-добре през нощта, а на сутринта се чувствате заредени и подготвени да се справите с настоящите задания.

2. Вашето здраве се усъвършенства

Телата ни се възползват от високите честоти на трептения. И по този начин, това ново равнище на работливост и позитивност дават на индивида чувство за мощ и мощност. Имунната ни система действа съвършено, което ни разрешава да се излекуваме по-бързо.

3. Станали сте по-силни

Високото равнище на сила и вглъбеност освен ще ви даде положително въодушевление, само че и ще ви помогне да постигнете задачите си. А проблемите, които преди изглеждаха непреодолими, в този момент наподобяват много елементарни.

4. Научихте изкуството на ясна и ефикасна връзка

Вибрациите на вашия вътрешен свят ви дадоха опция да се изразявате по-лесно и да приемате другите аспекти на своето битие.

5. Осигурили сте си финансов комфорт и сигурност

Редовното поддържане на честотата на вибрациите ви може да ви помогне да се избавите от неприятните и ненужни модели на държание, като по този метод ви оказва помощ да вземате по-добри финансови решения.

Вселената ще стартира да ви възнаграждава за това, че вашите трептения са толкоз мощни.

6. В живота ви се появяват нови приятни връзки

Незначителните отрицателни мисли и обстановки към този момент не ви въздействат. Излъчвате същински позитив и схващане, тъй че не е изненада, че хората реагират на вас по съответния метод.

7. Просто вървите по течението

Научихте се да се задоволявате с ежедневния си живот и с актуалните му условия.

8. Чувствате, че като че ли времето се форсира.

Ускореното движение на вашите трептения води до чувство за бързо протичащото време. Наслаждавате се и разбирате всеки минал миг. Повишеното равнище на осъзнатост способства за плавното протичане на настоящия миг в идващия, заобикаляйки естественото протичане на времето.

9. Вашата вътрешен глас става по-силна

От време на време имате чувството, че сте се трансформирали надали не в ясновидец. Честото ехтене на интуитивни видения ви освобождава от контрапродуктивните мисли. Вие сте надарени с изострено духовно зрение и мощен интуиция.

10. Изглеждате доста добре

Увеличаването на вътрешния ви ресурс от сила, както и любовта към себе си и към другите хора, се отразява най-добре във външния ви тип. Буквално сияете и излъчвате фина убеденост в себе си, на което хората реагират надлежно.


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР