Всеки белег разказва история. Всеки белег ви променя. Всеки белег

...
Всеки белег разказва история. Всеки белег ви променя. Всеки белег
Коментари Харесай

Има красота в белезите ти и в историите, които те пазят

 Има хубост в белезите ти и в историите, които те пазят

Всеки белег споделя история. Всеки белег ви трансформира. Всеки белег ви прави по-красиви.

Белезите в сърцето ви описват история за храброст и накърнимост. Те ви припомнят за времето, когато сте се влюбили, когато сърцето ви е било изпълнено с благополучие. Когато сте сложили нечие благополучие над вашето, когато сте били подготвени да вървите против всички останали.

Те ви припомнят за времето, когато в действителност сте обичали, макар че се кълнете, че в никакъв случай повече няма да обичате никого. Те ви припомнят, че даже сърцето ви да се разбие, то към момента има вяра, към момента се надява и към момента намира смелостта да опита още веднъж, даже това да значи още един белег.

Белезите в главата ви връщат към тези борби, когато сте се борили със себе си, когато сте се научили да заглушавате токсичните мисли, когато сте се старали да спрете да се страхувате или да се съмнявате в себе си, с цел да не си попречите да постигнете това, което сте желали.

Те ви връщат обратно във времето, когато хората са ви унижавали или са разпространявали злословия за вас.

Белезите по тялото ви също по този начин описват чудесна история за това по какъв начин сте преодолели болката или безумните завършения и дръзките опити. Те припомнят за безгрижни дни и безсънни нощи. Напомнят ви, че всички рани в последна сметка заздравяват и болката отминава.

Напомнят ви, че всичко застава на мястото си, даже и да наподобява малко по-различно. Напомнят ви, че можете да оцелеете, че сте войник. Те ви припомнят за времето, когато сте се изправили, откакто животът ви е повалил, припомнят, че макар трудностите и контузиите, животът си коства да се живее.

В белезите ви и в историите, които описват, има хубост, тъй като те припомнят за вашата мощ и вашето излекуване. Те ви припомнят, че откакто не сте се страхували, сте се изправили и сте създали нещо и вместо да се срамувате от белезите си, ги носите с горделивост. Те са дълбоки и мощни, пазят хиляди красиви неразказани истории.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР