Всеизвестен факт е, че в Ботев събират пари за рестарта

...
Всеизвестен факт е, че в Ботев събират пари за рестарта
Коментари Харесай

Точат Фонд Работна заплата в Ботев по схема Молив?

Всеизвестен факт е, че в Ботев събират пари за рестарта на Колежа и цепят стотинката на две. По тази причина не се церемонят доста с никой - уволняват футболисти след един-два мача (б.а. Карачанаков), а тъкмо след толкоз срещи схващат, че не са купили това, което желаят и също се отървават от него (б.а Тайлон). Наистина кардинална позиция, само че не до дъно. Крайно време е да уволнят и този, който докара Карачанаков и Тайлон. Ако никой не е намесен в това, то всички шефове не са на мястото си, май.

Като похлупак на всичко, се оказва, че в Ботев към този момент трети месец точат Фонд " Работна заплата " по скица " Молив ". Из канцелариите в Коматево няколко години се разкарваше тийммениджър, който вършеше кой знае какво, само че получаваше заплата за това. Асен Караславов стана печално прочут с опита си да бъде преводач на Тодор Неделев при идването му в Майнц. Тогава на летището Караславов превеждаше на немски публицист при изявление с Тодор. Накрая сътрудника попита по какъв начин е " danke " на български, а Моливът сподели: " благодаря ". Наистина симултанен превод.

Асен Караславов сякаш бе уволнен от Ботев (Пловдив), само че се оказва, че към момента е на заплата в клуба, разкриват сътрудниците от „ Меридиан мач ”. Ръководството на канарчетата анонсира раздялата си с него дружно с тази на Николай Киров и щабът му. До този миг обаче Караславов не е получил заповед за прекратяването на контракта си. Затова всеки ден се явява въз основата в Коматево, макар че никой не прибягва до неговите услуги.

Първоначално той е бил в болнични, само че по-късно се е върнал на работното си място, тъй като продължава да получава заплатата си постоянно, както е и до ден-днешен. Макар и да не прави нищо, някогашният защитник на Ботев се усеща неловко и по тази причина съзнателно върви на „ работа ”.

Няма смисъл да се разяснява тази обстановка. Ще ви напиша мнението на моя другар и някогашен публицист Станислав Стойков, който сега живее в Щатите. Ето какво написа той на 29 май, когато научи за уволнението на Асен Караславов:

" Вече дремя умерено. Облекчение...Като зъб, който ви е болял с години...и в този момент го няма!!! Събуждах се през нощта и постоянно...Молив!! Сънища,превърнали се в призрачен сън. Защо Молив?! Измъчваше ме тази мисъл,този сън.

За първи път го видях в канцеларията на един футболен клуб. За любопитните - в Пловдивска Област. Бяха го оставили на една маса, в ъгъла на стаята. Никой не му обръщаше внимание. Запитах се за какво е там? Изгледаше негоден...или най-малко, на мен ми се стори по този начин.

Стана ми тъжно, само че времето лекува.

Минаха години..някъде към 5-6. И отново се открих там - в стаята на на моите мемоари. И О, Господи, той още беше там! На същото място - на масата! Имаше доста хора,но наподобява единствено аз го виждах.

" Просто си стои там, на никого не пречи ",задоволиха любопитстването ми. Трети път не го видях. Дошъл някакъв нов началник и наредил да се почисти. Всичко излишно било изхвърлено! Молива - също.

И никой,абсолютно НИКОЙ, не можа или посмя,да ми изясни, какво този Молив прави в администрацията на един,от най-популярните ФК в България!? "

Това е, друго няма...
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР