Всеизвестен факт е, че котките обичат кутии - една доста

...
Всеизвестен факт е, че котките обичат кутии - една доста
Коментари Харесай

Котката, която пропътува хиляди километри в кашон на Amazon

Всеизвестен факт е, че котките обичат кутии - една много занимателна тяхна специфичност, която наподобява доста занимателна за наблюдаване в профил. Понякога обаче може да се окаже рискова за домашния ни любим.
 Какво не знаем за мъркането на котките
Какво не знаем за мъркането на котките

Има повече аргументи, в сравнение с допускаме

Като за котката Галиана, която изчезнала от вкъщи на притежателите си в Стоуауей, Юта на 10 април. Седмица по-късно чиновник на Amazon я открива в кутия с гумени работни ботуши, върнати до склада на компанията в Калифорния.

Той взима животното и го води на ветеринар, който открива, че котката е добре здравословното и също така има подложен микрочип. Именно посредством него е открита собственичката на Галиана - Кари Кларк в Юта.
 Снимка 663056

" Това беше най-шантава и страхотна вест на света ", споделя Кларк пред KSL TV. Въпреки че котката не е имала храна и вода в продължение на дни, тя е оживяла. Кутията с върнатите ботуши пък не е била добре запечатана и животното е можело да диша безпроблемно.

След позвъняването по телефона, Кари Кларк и брачният партньор незабавно купили самолетни билети за Калифорния, с цел да приберат домашния си любим. " Беше необикновено събиране. Галиана незабавно спря да трепери и се сгуши в ръцете им, щом я взех. "

After the family cat mysteriously " vanished, " Carrie Stevens Clark said she tried everything to find her.
— NewsNation (@NewsNation)
Собственичката на Галиана добавя, че доста обичала кутии и се пъхвала в тях при първа опция. Последното й шмугване обаче я отвело чак до Калифорния. Което пък служи като увещание на притежателите на котки постоянно да ревизират кашоните, които изпращат по пощата или с пощальон, пишат Standard.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР