„Все ще я обичам! Бях напълно опиянен от нея“, каза

...
„Все ще я обичам! Бях напълно опиянен от нея“, каза
Коментари Харесай

Убиецът на Виола: Все още я обичам!

„ Все ще я обичам! Бях изцяло заслепен от нея “, сподели килърът на Виола Стефан Станев в искрено изявление за NOVA.

Стефан беше наказан на 25 години затвор при първичен непоколебим режим.

„ Връзката ни стартира в интернет, имаше доста страсти. Казвала е, че съм мъжа фантазия за нея, както тя беше дамата фантазия за мен “, споделя още той.

Той добави още, че поради мощната ревнивост свадите са ставали все по-чести и жестоки.

В нощта на 22 юни 2017 година обвиненият бил под въздействието на опиати, когато се стигнало до съдбовния край за Виола.

„ Всичко се случи доста бързо, не повече от няколко минути. Ударих я два пъти и задуших я, по-късно в главата ми беше една каша, виждах я като Горгона Медуза “, спомня си още.

Убиецът на Виола наръгал съкилийник с писалка

Задържаният за убийството на жена в София не съжалява

Бившата брачна половинка на Стефан: Прости ми, Виола, елементарни ми, че не те опазих!

Плюшената играчка, която е оставил до нея им е била от обичаната ни анимация „ Алиса в страната на чудесата “.

„ Осъзнах ден по-късно, че съм я умъртвил. Реших да вляза в черква, бях почнал да разбирам нещата. Осъзнах, че я няма, възпламених свещ и излязох “, добави той.

В нощта на 22 юни 2017 година обвиненият и жертвата били в дома си. Николова споделила, че е изморена и легнала в стаята обособена за спалня, с цел да си почива. Станев стоял пред портативен компютър и четял във „ Facebook “. В един миг той решил да изпие една бира, след което взел „ екстази “, след това използвал и марихуана. Разходил се до спалнята, видял че Николова лежи, само че не спи и решил, че нещо я тормози, оповестява Софийска градска прокуратура.

Опитал се да я заприказва и когато тя не му отвърнала почнал да удря с ръце и с железен стик за голф по стената, след което застанал до леглото, където лежала Виола, вдигнал стика за голф над главата си – в този миг тя уплашена и плачейки извикала: „ Извинявай,съжалявам, апелирам те стой,недей”, само че Станев нанесъл мощен удар със стика за голф по главата ѝ, в региона на лявата слепоочна орбитална област.

Киселина, пердах, тормоз: какъв брой е ужасно в България (ВИДЕО)

С него той й предизвикал открита тъпа черепно-мозъчна и лицева контузия. След удара стикът за голф се счупил като в ръката на Станев останала металната му ръкохватка. Ударил я още един път. Започнал и да я души.

После взел нож, сменил го с различен, най-после и с трети. Когато открил, че Николова не диша, Стефан Станев завил мъртвото ѝ тяло със завивката от леглото, сложил плюшена играчка, отишъл в прилежащата стая, изпушил една цигара марихуана и пуснал да слуша музика.

После споделил какво е направил на другарка. На 24.06.2017 година тя дружно с мъжа, с който живее, алармирали в 03 районно управление (на МВР) Столична дирекция на вътрешните работи за осъщественото закононарушение.

Станев бил арестуван от органите на Министерство на вътрешните работи на 24.06.2017 година наоколо до яхтено пристанище в гр.Созопол.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР