Все повече компании се ангажират с екоинициативи и зелени каузи.

...
Все повече компании се ангажират с екоинициативи и зелени каузи.
Коментари Харесай

Деница Петрова, Зелена личност на годината: Всеки от нас трябва да търси решения да живее зелено

Все повече компании се ангажират с екоинициативи и зелени дела. Такива са усещанията на Деница Петрова, която завоюва наградата " Зелена персона " за 2018 година за каузата си " Подари въздух ". В предаването " Преди всички " тя описа:  " Нашият план е страницата " Подари въздух ", която за момента се обитава във Facebook, в обществената мрежа. Страницата цели да предизвика в хората това възприятие за увереност. Искаме да дадем персонални образци за решения за това по какъв начин да се оправим с мръсния въздух. "

От зеления уебсайт насочат артистична провокация към всички - да се замислим за това какъв брой е скъп чистият въздух и по какъв начин да го опазваме:

" Направихме една провокативна фотосесия с една раница, която изработихме благодарение на български дизайнери, в която има растение - алое вера, което знаем, че е богат източник на О2. С тази раница се снимаха известни персони. Всъщност една тръба, която излиза от раницата, минава под формата на маска и те дишат все едно въздуха вътре в самата раничка, където е цветето. Това беше една провокация към всички хора да се замислят, че в случай че ние не предприемем някакви значими стъпки за справяне с този проблем, един ден, не дай Боже, всички ще вървим с такива раници по улиците вътре с по едно цвете, с цел да дишаме глътка О2 ".На страницата се разгласяват и разпространяват зелени хрумвания и илюстрации на персоналния образец по какъв начин да облагородим света към нас и да го създадем по-зелен, сподели Деница Петрова: " Нашата концепция е това да прерасне в една платформа, където към този момент да сложим всичките планове, които са за решение на този проблем. И хората да могат посредством субсидиране да оказват помощ един план да се реализира, да види бял свят, да реализира своето предопределение. " Цялото изявление чуйте от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР