Все повече жители на Бургас показват своята съпричасност и подкрепа

...
Все повече жители на Бургас показват своята съпричасност и подкрепа
Коментари Харесай

Пункт в помощ на бежанците в Бургас очаква подкрепата ви

Все повече поданици на Бургас демонстрират своята съпричасност и поддръжка към украинските бежанци.

Сред тях са и момчетата и девойките от младежката организация на ГЕРБ. За няколко часа те се проведоха и закупиха нужни артикули от първа нужда. Дарението бе предадено на образувания пункт на ул. „ Любен Каравелов “ 112 А в бургаския комплекс „ Възраждане “.

„ Сега не е моментът да съдим, да разделяме хората и обществото, да се водим по политическа принадлежност. Сега е време да бъдем на първо място хора и да помогнем на тези изплашени дами с деца. С сътрудниците от МГЕРБ не се замислихме и занесохме храна, медицински и козметични такъми. Трудно е и прочувствено, когато разговаряхме и онлайн с хората в пункта. Надявам се още наши съграждани да се включат, силата на обществените мрежи в тази посока е страхотна. Ние ще продължим да оказваме помощ “, разяснява регионалният координатор Йордан Вълев.

Пунктът за дарения на украински бежанци работи от 10.00 ч. до 17.00 ч. Най-голяма потребност има от пакетирани артикули – макарони, кус кус, елда, брашно, бобови, ориз, овесени ядки, чай, захар. Нужни са бебешки и козметични такъми за възрастни. Могат да се подаряват и изпрани, непокътнати дамски и детски дрешки, както и детски играчки
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР