Все повече хората по улиците и площадите на много градове

...
Все повече хората по улиците и площадите на много градове
Коментари Харесай

България протестира - недоволството залива все повече градове /видео, снимки/

Все повече хората по улиците и площадите на доста градове в страната излизат на митинги против държавното управление и прокуратурата. Призивите им за оставки, за премазване на чудовищната корупция и съблюдаване на законите. В по-малките градове голяма част от младежите търсят прехранване и по-достоен живот зад границите на България.
Пловдив

Призоваваме всички хора, които са недоволни от повишаващите се цени на артикули и услуги, от убийствената корупция и обири на най-високо държавно равнище, всички, които желаят да отърват България от ръководещия мафиотски режим, който убива всички ни - демографски, стопански, обществено - като народ, страна и национална еднаквост, да излязат до общината и да изразят позицията си! Събираме се всеки ден от 18:30ч. пред постройката на общината в Пловдив

Шумен

Шумен също се включи в националния митинг против държавното управление. Хората там се събират от 19.00 ч. на пл. „ Кристал “. Това заяви за shumenonline.bg Габриел Загоров, уредник на митинга, който набира съидейници в групата „ Шуменски пестник против властта на един дебелак ".

Дупница

" Излизаме със свещи и челници, с цел да потърсим почтените следователи, служители на реда, прокурори и съдии и да им дадем кураж да надигнат най-сетне глави и глас. Търсим ги, тъй като не на народа е работа да реформира правосъдната система. Гражданите можем и би трябвало да окажем напън над мутрите, с цел да дадем пространство и мощ на доблестните в системата. Търсим ги, тъй като знаем, че са там. ", оповестиха през днешния ден протестиращите в Дупница.

Стара Загора

Стара Загора желае оставката на държавното управление на Бойко Борисов, на основния прокурор Иван Гешев и депутата на ГЕРБ Маноил Манев, написа " Либерта ".



Припомняме, че митингите в страната започнаха преди 5 дни, като последователно броят на градовете, в които се събират хора да изразят недоволството си от ръководството на държавното управление и против основния прокурор Иван Гешев стават от ден на ден.

Вижте детайлности от митингите през вчерашния ден ТУК.

Очаквайте подробносит.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР