Все повече хора ни пишат и изразяват възмущението си от

...
Все повече хора ни пишат и изразяват възмущението си от
Коментари Харесай

Кой превърна Велинград от СПА столица на Балканите в бардак?

Все повече хора ни пишат и показват възмущението си от положението на Велинград – СПА столицата на Балканите. Според тях градът е замязял в същински бардак през последните няколко години и съществена виновност за това носи не някой различен, а точно кмета.

 От 2015 година кмет на Велинград е ветеринарния лекар Костадин Коев, който както се досещате е повдигнат от ГЕРБ. За Коев в града до този миг се знае доста малко, макар, че е локален човек от квартал Чепино. Завършил е главното си и приблизително обучение във Велинград, а по-късно учи за ветеринарен доктор в Стара Загора. Като ветеринарен доктор работи за малко, само че съумява да построи връзки в локалните горски стопанства и стартира частен бизнес в областта на дървопреработването и производството на мебели. По тази линия се среща и с един от най-крупните предприемачи във Велинград Миролюб Столарски, който стои в основата на издигането на Костадин Коев за кмет на Велинград, както и предприемача Александър Даскалов

 От момента на встъпване на Костадин Коев в длъжността кмет на община Велинград стартира и съсипването на града. Както се очаква Коев се заема стремително да пътува до София, където посредством съдействието на велинградския народен представител от ГЕРБ Димитър Гечев получава мощна герберска поддръжка, изразяваща се в непосредствено финансиране за покриване на отговорностите на община Велинград и ориентиране на парични потоци към нея.

 Естествено, че публичните поръчки се печелят от точните компании, само че вместо града да става по-приветливо и хубаво място за отдих и туризъм той от ден на ден замязва на разкопан бардак, а зависимостите на кмета стават все по-големи.

 Вероятно в миг на непокорство от страна на кмета и опит за отклонение на средства за негова полза господарите му пускат в обществените медии видеоклип, на който ясно се вижда по какъв начин кмета е налаган с директория по главата за неизпълнени поръчения.

Какви далавери и зулуми бяха осъществени през двата мандата на кмета Костадин Коев и кои са играчите ще ви разкажем в идната част.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР