Все повече британски депутати са недоволни от ограниченията за COVID-19,

...
Все повече британски депутати са недоволни от ограниченията за COVID-19,
Коментари Харесай

Расте недоволството сред депутатите на Острова

Все повече английски депутати са недоволни от рестриктивните мерки за COVID-19, които постанова държавното управление, което може да се изрази в гласуванията в Народното събрание тази седмица.

Депутати, както от ръководещата Консервативна партия, по този начин и от главната опозиционна Лейбъристка партия, обявиха, че могат да отдръпват поддръжката си използване на наредбата за събиране на най-много 6 души на едно място и налагане на вечерен час за заведенията, съобщи БНР.

Депутатите упорстват държавното управление да разгласява съвета на учените, въз основа на който твърди, че постанова рестриктивните мерки. Днес и на следващия ден в Камарата на общините ще има гласоподаване по тези и някои други ограничения, като се чака протест, само че политическите наблюдаващи не чакат държавното управление да загуби. Междувременно водещи хирурзи в страната предизвестиха, че може да се чака „ цунами “ от анулирани интервенции тази зима - поради увеличаващия се брой пациенти с ковид.

Членове на Кралския лицей на хирурзите показаха подозрение, че националното опазване на здравето скоро ще се върне към броя интервенции отпреди пандемията, както се твърдеше. Данни демонстрират, че повече от 2 млн. британци чакат повече от 18 седмици за рутинни интервенции. Тревожно е ситуацията и с трудовата претовареност. Проучване измежду работодатели демонстрира, че броят на съкращенията за първите пет месеца на рецесията е достигнал близо 500 000 души.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР