Все по-забележимият ръководител на руската частна военна група Вагнер Евгений

...
Все по-забележимият ръководител на руската частна военна група Вагнер Евгений
Коментари Харесай

Готвачът на Путин нападна Кремъл! Скандално искане

Все по-забележимият началник на съветската частна военна група " Вагнер " Евгений Пригожин взе под прицел през днешния ден администрацията на съветския президент Владири Путин за това, че не е блокирала платформата ЮТюб, чиито притежатели са американци, съобщи Ройтерс.

" ЮТюб е осведомителната чума на нашето време ", сподели Пригожин в оповестено в " Телеграм " изказване, в което показва без доказателства, че 40 % от видеоклиповете в платформата са политизирани и ориентирани против Русия.
-->
Според него платформата не е била неразрешена по две аргументи в Русия, която другояче стегна контрола върху задграничните медии след нахлуването си в Украйна: догатката, че тя е незаменима за елементарните жители, и съществуването в Кремъл на хора, които в действителност симпатизират на Съединените щати.

" Имаме голям брой хора в президентската администрация, които мислят единствено за едно нещо: по какъв начин единствено в случай че Русия загуби войната, американците ще дойдат и ще ни контролират колкото се може по-скоро, " сподели Пригожин.

" Тези, които са срещу закриването на ЮТюб, съгласно мен са хора, които са предатели на своя народ и страна, предатели на предходните и бъдещите генерации руснаци. Те живеят в чужбина, почиват в чужбина, отглеждат децата си в чужбина, прокламират висши полезности, само че все пак поддържат Запада по всички вероятни способи и се изхранват от него. "

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР