Все по-вероятно изглежда Реал Мадрид да не привлече никого, освен

...
Все по-вероятно изглежда Реал Мадрид да не привлече никого, освен
Коментари Харесай

Реал Мадрид остава със само един трансфер това лято?

Все по-вероятно наподобява Реал Мадрид да не притегли никого, с изключение на Давид Алаба през това лято. Австриецът дойде на „ Бернабеу “ като свободен сътрудник, а на следващия ден той ще бъде показан публично. Много се говореше, че Реал ще събере двете бъдещи звезди на международния футбол Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд, в случай че не през това, то през идващото лято, само че фантазията на почитателите на „ белите “ наподобява се изпарява.

Килиан Мбапе неведнъж съобщи на Насер Ел-Хелайфи, че няма да преподпише нов контракт, само че катарският притежател на Пари Сен Жермен отхвърля да го пусне. Привличането на Холанд наподобява още по-непосилна задача в кратковременен проект, въпреки през идващото лято откупната му уговорка да стане 75 милиона евро.

Според информация на „ Radio Marca “ в понеделник Флорентино Перес е събрал Борда на шефовете, с цел да им заяви, че през това лято няма да има повече входящи прехвърляния, като Алаба ще остане единственото ново попълнение за „ лос меренгес “, дружно със завърналите се от наем Йодегор, Бейл и Себайос, към които можем да прибавим и Хесус Вайехо и Лука Йович, които ще са с по-периферна роля.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР