Все по-малко хора ме питат за партията ми, явно е

...
Все по-малко хора ме питат за партията ми, явно е
Коментари Харесай

Радостин Василев за новата си партия: Ще участваме на местните избори

" Все по-малко хора ме питат за партията ми, очевидно е огромно желанието да се скрие основаването ѝ от обществеността. Името ще го обявим напълно скоро. Искам това да е първата пробългарска партия, която да не бъде васал на западни и източни посолства или посолство, а да се грижи само и единствено за българския народ ". Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия самостоятелният народен представител Радостин Василев.

Той разгласи, че ще вземат участие на идните локални избори. Ако не съумеят да записват партията, ще вземат участие с други партии.

С него има нови лица, неопетнени и неучаствали в политическия развой. Има доста симпатизанти на Има Такъв Народ и Политическа партия, само че не и депутати. Проектът ще бъде центристки, който застъпва обществената политика - с планове за бизнеса.

" Едните - национални предатели, другият изменник на очакванията на доста българи. И в двете партии съм се потвърдил. По връзки на моята подготвеност няма да чуете някъде да има рецензии. По отношение на дейностите ми и двете партии са недоволни, тъй като съм единственият, който разкрива същинската дълбока страна ", добави още Василев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР