Все по-често срещам хора, които ми казват, че вече не

...
Все по-често срещам хора, които ми казват, че вече не
Коментари Харесай

10 от най-преекспонираните личности от родния тв ефир

Все по-често срещам хора, които ми споделят, че към този момент не гледат телевизия. Дори някои от тях са се отървали от тв приемниците си. И настояват, че въобще не им липсват, по този начин де живеем в осведомително напреднали времена и към този момент всеки може да гледа обичаните си излъчвания онлайн или „ на запис “.

Така пък избягваш и супер досадните рекламни блокове. Сред най-изтъкваните аргументи за отхвърли от телевизия са: „ омръзнаха ми едни и същи лица да излизат отвред “ и „ няма какво да се гледа “.

В последните години множеството малките екрани залагат на несъмнено с родни и турски сериали и риалити стратегии. И тъй като България не е доста огромна страна, родните ни известни персони вземат участие на всички места. Сутрин са на кафе, вечер разясняват в лайфа на риалитито… А това несъмнено е добър мотив да им обърнем още малко внимание и да им отделим особено място измежду 10 от най-преекспонираните и дразнещи лица от телевизионния ефир.

1. Николай Бареков

Със своя „ Аз “-ов нрав на работа съумя да стане неприятен съвсем на цяла България. И за смях – с фамозните запаси на CNN.

2. Ники Кънчев

Ако ви би трябвало водещ, Ники е отсреща. Едно от емблематичните лица на Нова ТВ.

3. Иван и Андрей

С прекомерно доста опити с разнообразни планове и едни и същи лафове, съумяха да се преекспонират.

4. Слави Трифонов

Слави е към този момент много време на екран и е обикновено да има хора, които го харесват и такива, които не. Дразни най-много с маниера си на водене, с компетентността си по всички въпроси и с това, че не оставя гостите си да приказват, а ги прекъсва и споделя свои истории.

5. Димитър Рачков

Еднотипно показване и смехории. Всичко опира до Жоро Бекъма или Калеко Алеко.

6. Азис

Поза, поза и отново поза. И то изиграна подправено.

7. Николета Лозанова

Не знам кой завоюва от медийната война – Алисия или Николета, само че на хората им омръзна от тях. Или най-малко на тези, които не ги интересуват единствено жълтините.

8. Кристина Патрашкова

Вечната всезнаеща и изказваща се Патрашкова. Скоро гледах един скеч, в който някой и искаше книги, а тя дава отговор: „ Нямам. Дадох ги на Черната Златка и още не ми ги е върнала. И несъмнено скоро няма да стане. “

9. Румен Луканов

Дразнеща самонадеяност и жанр на водене. Може би един от най-антипатичните водещи. Но със супер сполучливо предаване.

10. Димитър Павлов

Сутрешно-радио самоуверено поведение с детайли на жик-так плюс плоско и незабележимо тв наличие.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР