Все по-често ни се налага да се замислим над това

...
Все по-често ни се налага да се замислим над това
Коментари Харесай

5 веган бранда за грижа за кожата

Все по-често ни се постанова да се замислим над това какво ядем, дали живеем здравословно и каква козметика употребяваме, нали? От хилядолетия козметиката употребява натурални съставки, а в последно време все по-популярни и търсени са и веган продуктите за поддръжка на кожата.

Веган продуктите може да са идеалният избор за вас, в случай че имате сензитивна кожа. Те са богати на витамини, работят противовъзпалително и антиоксидантно и защото нормално съдържат по-малко съставки, може да бъде по-лесно да разберете какво тъкмо поставяте върху кожата си. Ето и нашата селекция от 5 марката, на които си стрева да обърнете внимание.

Humanrace

Линията за грижа за кожата на  - Humanrace, е създадена в съдействие с неговия кожен лекар доктор Елена Джоунс, която е помогнала на Уилямс да поддържа младежкия си  вид повече от 20 години.

Линията се състои от три съществени продукта, почистващ препарат с ориз на прахуляк, ексфолиант с ензим на лотос и овлажняващ крем със снежна гъба, които са особено създадени да са подобаващи  за всеки вид кожа.

 
               

Soho Skin

Серията артикули Soho Skin е  да ориентирана към възобновяване на  уврежданията на кожата, породени от забързания метод на живот.

Топ артикул от гамата, съгласно клиентите е детокс ексфолииращата  маска. Опаковката ѝ е планувана да е компактна и задоволително дребна, с цел да се вмести в ръчен багаж, което я прави изключително подобаваща за тези, които получават обриви по време на пътешестване.

 
               

Royal Fern

Royal Fern е създадена от немския кожен лекар доктор Както подсказва името му, всеки артикул е дефиниран с екстракти от кралска папрат - растение на 400 милиона години, което е устояло на трагични промени в климата посредством неповторимата си дарба да задържа вода, да устоя на ултравиолетовите лъчи и да се защищава от замърсяване на околната среда.

Линията за грижа за кожата Royal Fern употребява тези качества на растението, с цел да сътвори ефикасни формули срещу стареене, които предизвикват производството на колаген и пазят повърхността на кожата от агресорите на околната среда.

 
               

Costa Brazil

Може би името на създателя на ви е познато като креативен шеф на  Calvin Klein където се отличаваше с минимализъм, чисти линии и меки  цветове. През 2019 година, откакто напусна стилната къща, Коста претвори същата минималистична сензитивност в личната си линия за хубост, Costa Brazil.

Гамата от масла, соли за вана, кремове и свещи на марката се предлага в елегантни монохромни опаковки с устойчиви формули, произхождащи от родната Бразилия на Коста. „ Устойчиво “ не е дума, която марката употребява безгрижно, работейки в тясно съдействие с Conservation International, с цел да подсигурява, че техните индустриални практики нямат нездравословно влияние върху естествената среда или локалните общности в Амазонка.

 
               

Le Labo

Познати по света поради неповторимите естествени аромати, Le Labo оферират и  гама от грижи за кожата, които са също толкоз пристрастяващи. Опитатайте ароматния лосион за лице с босилек или охлаждащия еликсир с камфор, към които са добавени евкалипт и черен пипер, с цел да се получи резултат на облекчаваща напрежението ароматерапия.

 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР