Все по-често музиканти и известни личности да търсят необичайни и

...
Все по-често музиканти и известни личности да търсят необичайни и
Коментари Харесай

Противоречив музикален клип на певицата Андреа взриви социалните мрежи

Все по-често музиканти и известни персони да търсят необикновени и забавни места за своите клипове и фотосесии, чрез които да изпъкнат. Това обаче в доста случаи води до скандал и отрицателна реакция от страна на обществото. Най-новият подобен образец е музикален клип на поп-фолк певицата Андреа, който " взриви " обществените мрежи.

Клипът е качен преди два дни в YouTube и е кавър на сръбската ария Djanum на Teya Dora. В него тя пее на сръбски баладата, чийто текст е за болката, която няма с кого да споделиш, и за самотата. След обявата ѝ в обществените мрежи стана ясно, че песента е отдадена на баба ѝ. Негативните мнения на почитателите ѝ обаче не закъсняха.



" Снимахме клипа на гроба на Иван Вазов, който преди почти 100 години сподели на прабаба ми, Ана, че би трябвало да продължи да пее. И даде роза когато пееше в спектакъл “Ренесанс ” и заместваше Мими Балканска, както написа в дневника и. Но прародител, не даде! Каза, че певиците не са почтени дами. Аз направих този кавър за теб! ", написа някогашната половинка на Кубрат Пулев в профила си в Instagram.
               

Това не е първата певица, която избира неуместна локация, на която да се покаже. През ноември 2022 година провокира бурни мнения фотосесия на Рут Колева. На нея Колева стоеше върху мраморен саркофаг, в който са телата на починалите в Априлското въстание. Кенотафът е част от мемориалния комплекс в Перущица, наименуван “Паметник на трите генерации ”. Тогава кметицата на Перущица сезира Прокуратурата за неприемливото действие.

В отговор Рут Колева публикува опрощение в обществените мрежи. Самата тя се дефинира като потомък на опълченец на Шипка. И дефинира, че мястото е било “занемарено ”, с “апокалиптична съсипия ”, имало изрисувани свастики, “грозни графити ” и липса на защита или табела, която да го отбелязя. Заради фотосесията, снимачният екип е почистил паметника. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР