Все по-често изпълнители от кръшния жанр се появяват в нощни

...
Все по-често изпълнители от кръшния жанр се появяват в нощни
Коментари Харесай

Чалгата облече анцуг на участия: Галин и Малина залагат на потници, Преслава като за крос в парка

Все по-често реализатори от кръшния род се появяват в нощни заведения по спортно облекло, вместо да излизат пред феновете си с рокли или блестящи костюми.



Някои от огромните имена в попфолка имат по към 20 участия на месец и евентуално им е мъчно непрекъснато да мислят за нови тоалети. Още повече че не трябва да ги повтарят, защото почитателите им се безкомпромисни в това отношение.

Преди дни Софи Маринова излиза с спортен екип на клубна сцена, само че това не е нещо ново за нея, защото през годините също го е правила. Емблематични са нейния участия, на които много свободно съчетава високи токчета с спортен екип или е в спортно облекло с логото на рок динозаврите AC/DC.
 Софка постоянно е ексцентрична Софка постоянно е ексцентрична


По нейните стъпките върви и Преслава, която също обича спортните екипи. А на един от концертите на телевизия " Планета " даже излезе по потник пред няколко хиляди души аудитория.
 Преслава обича безгрижното облекло Преслава обича безгрижното облекло


Комбинацията от спортно долнище и потник имаше и при Малина, а по-младата й колежка Джулия разчупи традициите с облекло, което е нещо приблизително сред спортен екип, кожен тоалет и космонавтски костюм.
 Емануела е секси и в спортен екип Емануела е секси и в спортен екип  С потник и долнище Малина отново е готина С потник и долнище Малина отново е готина


С облекло, което подхожда повече за бягане в парка, се появи пред феновете си и Емануела, само че не изглеждаше по никакъв начин обезпокоена от това.
 Джулия изненада с съвременно облекло Джулия изненада с съвременно облекло  Галин признава, че не обича ризи Галин признава, че не обича ризи


Често по потници излиза на сцената Галин. Певецът призна по време на присъединяване си в " Черешката на тортата ", че не обича да носи ризи и избира свободните тениски. Наскоро Галин блестна с яркочервен потник в столична дискотека.
 Дует Дует " Скандау " скандализираха с визия


Дует " Скандау " не са от чалгата, само че вървят по попфолк нощни заведения. И при едно от скорошните си участия бяха по спортен екип и суитшърт. " Изглеждат идеално за разходка в парка ", разяснява потресена фенка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР