Все пак пожарът между хищницата Емануела и партньора й Иван

...
Все пак пожарът между хищницата Емануела и партньора й Иван
Коментари Харесай

Иван заряза Емануела заради „неприятна случка“!Каква се оказа истината

Все отново пожарът сред хищницата Емануела и колегата й Иван Карастоянов на дансинга не съумя да изпепели никой

В „ Денсинг старс “ се разхвърчаха пристрастености, като фойерверки и в окото на абсурда се оказа фолкаджийката Емануела.

Зеленооката певица си хареса колегата си в танцувалното шоу Иван Караянев и съгласно слуховете небрежно го вкарала в леглото. Само че Иван толкоз вдлъбнат по нея, че бил подготвен да зареже младата си жена, също танцьорка и десетмесечният им наследник.

За Емануела това било игра, без да се тормози, че Иван е фамилен и с малко дете. Но не по този начин стояли нещата при Иван, който вдлъбнат като влюбен възпитаник.

За да спре в точния момент пристрастеността му към поп фолк дивата, жена му Зорница сложила ултиматум. „ Или тя, или ние с детето “, споделила му непосредствено в лицето 23-годишната красавица.

И заплашила да го напусне дефинитивно. Иван въпреки всичко се освестил и напуснал танцувалното шоу с оправданието, че го сполетяла „ неприятна преживелица “.

Малко откакто го направил, жена му Зорница разгласява видео по какъв начин двамата танцуват на яхта и се радват на любовта си. С което сподели на Емануела, че въпреки всичко е съумяла да измъкне мъжа си от ноктите на сластната певица.

„ Дано това му е за урок. Ама щом един път се е подал, няма метод да не го направи отново “, клатят глава скептици.

Източник:Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР