Все пак двамата намериха път един към друг. Сега обаче

...
Все пак двамата намериха път един към друг. Сега обаче
Коментари Харесай

Мира Добрева Просълзи България С Това Тежко Признание: Всичко Приключва!

Все отново двамата откриха път един към различен. Сега обаче отново са в рецесия и Мира описа любопитни детайлности.

" Сега сме в рецесия. Все още е единствено миг, който и двамата се опитваме да надмогнем. Смятам, че за това е належащо време. Двамата имаме мощно духовно привличане, което е непобедимо. То е оттатък парите, оттатък имането и даването. В случаи като при нас ти просто си уверен, че си намерил другата си половинка, твоя човек. Ако оставим това настрани, въпросът е на физическо равнище по какъв начин успяваш да продължаваш да правиш взаимни отстъпки, да си също толкоз забавен на другия човек, както е било преди време ", споделя Мира пред " Уикенд ".

И добавя: " Хубавото е, че с Жоро не се предаваме на статуквото и битовизма, а се опитваме да се доближаваме непрестанно един различен. Не мога да кажа, че сега цъфтя от обич и наслада в фамилията, че съм намерила комфорта на душата си и всичко ми е наред. Напротив, по никакъв начин не ми е наред. Минаваме през доста сложен интервал, въпреки да сме си дружно ".

По мотив изневерите на Торнев тя е безапелационна, че откакто се е случило един път, в този момент в нея постоянно има подозрения, че ѝ кръшка отново. " Лошото е, че когато един път се е случило, това си стои. Искам, пробвам се тъкмо посредством християнството да превъзмогна тези мисли. И на Жоро несъмнено не му е елементарно, защото мен съвсем непрестанно ме няма. Той се грижи за сина ни, за домашните, за учебното заведение, за къщата даже ", през сълзи споделя Мира Добрева.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР