Все още сме далеч от официалното представяне на Playstation 5,

...
Все още сме далеч от официалното представяне на Playstation 5,
Коментари Харесай

Sony показа времената за зареждане на Playstation 5

Все още сме надалеч от формалното показване на Playstation 5, само че Sony към този момент разкриха част от основните характерности на конзолата. След среща с медиите през днешния ден в Япония, станаха известни и още детайлности за идната генерация Playstation.

Колегата от Wall Street Journal Такаши Мочизуки пусна в Twitter акаунта си видео, което демонстрира една и съща сцена, заредена на PS4 Pro и Platstation 5 хардуер.

Sony " s official video comparing performance of PS4 Pro vs next-gen PlayStation pic.twitter.com/2eUROxKFLq
— Takashi Mochizuki (@mochi_wsj) May 21, 2019

Преди време Sony разгласи и партньорство с Microsoft, което би трябвало да усъвършенства Playstation Now облачната инфраструктура на услугата. Миналата седмица японците потвърдиха, че PS5 ще употребява трето потомство процесор AMD Ryzen с 8 ядра с архитектура Zen 2 и създаден по 7-нанометров развой. Този процесор ще бъде окомплектован със специфичен графичен чип, основан на Radeon Navi, който ще поддържа и трасиране на лъчи (ray tracing).

Съдейки по фрапантното редуциране на времето за зареждане в демото нагоре, най-вероятно новата подпора на Sony ще разчита на SSD притежател за предпазване на игрите. Това може да изясни десетократния скок в скоростите. Според последната информация, PS5 би трябвало да се появи в края на 2020-а година и да коства 399 $.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР