Все още полицията издирва 18-годишния гонкаджия, причинил катастрофа с патрулка

...
Все още полицията издирва 18-годишния гонкаджия, причинил катастрофа с патрулка
Коментари Харесай

Ето кой е гонкаджията, който пощури полицията в Пловдив

Все още полицията търси 18-годишния гонкаджия, предизвикал злополука с патрулка в Смирненски. Крадец на коли си спретна гонка с полицията нощес в пловдивския квартал "Христо Смирненски ", оповестява "Трафик ".

Екшънът се разиграл, към 21 часа на бул. "Пещерско шосе ", като при преследването беглецът е блъснал и полицейска астра.

Зад кормилото на преследваната кола бил 18-годишен от село Борино, който е остарял познайник на полицията. След мелето той е съумял да избяга. И към този миг младежът се търси, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Пикапът бил откраднат от улица „ Ясна поляна” в следобедните часове. Превозното средство служило за разнос на безалкохолни питиета. Шофьорът му разтоварвал някакви артикули и оставил ключа на таблото.

Когато излязъл от обекта, колата му била изчезнала дружно с празните каси, които били в товарния отсек. Няколко часа по-късно жители алармирали за купчина изхвърлени каси до река Дерменка, покрай пътя за Прослав.

Дежурният полицейски екип на Второ районно отишъл да оглед на мястото, а на връщане се разминали и с откраднатия пикап. Полицаите тръгнали след него с включени сирени, а крадецът натиснал газта и потеглил към "Смирненски ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР