Все още няма връзка с председателя на движението Николай Малинов,

...
Все още няма връзка с председателя на движението Николай Малинов,
Коментари Харесай

Владимир Чучуев: Няма връзка с председателя на ”Русофили” Николай Малинов

Все още няма връзка с ръководителя на придвижването Николай Малинов, нито със брачната половинка му, нито с Милен Чакъров, който е зам.-председател. Те са арестувани в Специализираната прокуратура и мисля, че още не са освободени.
Това съобщи пред БНР Владимир Чучуев, секретар на Национално придвижване " Русофили ".

Вчерашната акция със задържането на някогашния народен представител и основен редактор на вестник " Дума " Юрий Борисов и ръководителя на Движение „ Русофили “ Николай Малинов по следствие за шпионаж е обвързвано с желанието на някои кръгове в България да се провокира злост в българския народ към Русия, счита той.

„ Мисля си, че няма нищо инцидентно в тази акция. За мен е необяснимо за какво по дело, формирано на 3 юли от Специализираната прокуратура, се взимат дейности на 9 септември. Звучи ми нелогично “, разяснява Чучуев. Това съобщи пред БНР Владимир Чучуев, секретар на Национално придвижване " Русофили ".

Той допусна, че това е обвързвано освен с датата 9 септември: „ Свързано е и с откриването на изложбата. Посетих я. В нея няма нищо компрометиращо, нищо неразбираемо, нищо ново. Бих споделил дори, че е прекомерно постна. Свързано е и с идния събор на приятелите на Русия, който ще се организира на 14 септември, с финалния стадий на нашия народен фестивал на съветската лирика „ Песен и танц “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР