Все още няма решение за общо явяване с ПП-ДБ на

...
Все още няма решение за общо явяване с ПП-ДБ на
Коментари Харесай

РАЗДОР : Борис Бонев проплака: Няма решение за общо явяване зад мен на ПП и ДБ

Все още няма решение за общо явяване с ПП-ДБ на локалните избори. Това съобщи пред БНР Борис Бонев от " Спаси София ". По думите му диалози за общи цели има, само че той не вижда никаква причина да съгласува с Политическа партия или Демократична България проекта за ръководство на София на " Спаси София ".

" Ние сме доста диалогични и се съобразяваме с желанията на наши евентуални сътрудници. Ние сме самостоятелен, обособен политически индивид и от Политическа партия, и от Демократична България, и от който и да било различен и имаме цялостното право да имаме политики, за които да се борим, без значение дали нашите евентуални сътрудници ще ги припознаят или не ", уточни Бонев.

Той акцентира, че един от евентуалните претенденти за кмет на София е предприемача Васил Терзиев. Терзиев е от години съидейник на " Спаси София ". " Смятаме, че той е човек, който в случай че влезе в политиката, би било добре, тъй като има какво да даде и на София, и на страната. Но решение кой ще е претендентът за кмет, под каква форма той ще бъде повдигнат и кои ще са участниците в тази акция - това би трябвало да бъде взето, единствено в случай че има подписано съдружно съглашение, каквото на този стадий няма, посочи Борис Бонев.

За нас би било безусловно неприемливо и ние няма по какъв начин да бъдем в коалиция, в която се пази ГЕРБ, тъй като ГЕРБ са всичко, което ние не сме. Няма да допуснем и в никакъв случай не сме допускали да бъдем инструмент на някой различен разясни общинският консултант.

Нашите условия са да няма условия за отношението ни към ГЕРБ, акцентира Бонев. Според него това е партията, която пропилява капацитета на града и те са главният им конкурент. Няма да позволим нашият труд, нашите борби да бъдат предадени или продадени, безапелационен е той.

При нас няма начало и завършек на акцията. Кампанията стартира от първия ден след предходните избори. Не сме спирали да бъдем на терен, да предлагаме решения и да се срещаме с жители. За нас това е естественото положение, уточни Борис Бонев.

Общинският консултант съобщи, че София има потребност от дълготрайна тактика и мислене. Ако бъде понижено приключването на средства от порочните публични поръчки, ще има пари и за детски градини, и за градски превоз, и за зелени площи, и за улици и тротоари, счита той
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР