Все още няма и следа от стрелеца, който вчера уби

...
Все още няма и следа от стрелеца, който вчера уби
Коментари Харесай

Разпитаха съпругата и децата на разстреляния бизнесмен Петър Христов

Все още няма и диря от стрелеца, който през вчерашния ден умъртви Петър Христов. Ще бъдат тествани всички конфликтни точки в бизнеса на Христов и всички сдружения, в които е взел участие. Най-вероятно водещият претекст е почистване на бизнес ползи.
Съпругата и децата му са разпитани, осведоми Българска национална телевизия. Ще бъдат конфискувани записи от охранителни камери в региона на убийството. Разпитите не престават и през днешния ден.
49-годишният предприемач Петър Христов беше убит с няколко патрона пред офиса си, който се намира наоколо до огромен търговски център.
Според неофициална информация стрелецът е създал осем изстрела. Три патрона улучват Христов в корема, три в тила, един в главата и един във врата. Килърът е употребявал малокалибрено оръжие. Разследващите към момента откриват позицията на стрелеца. Една от версиите е, че изстрелите са създадени от градежа, който се намира против офиса на Христов.
След направения оглед от Министерство на вътрешните работи обявиха, че няма информация убитият предприемач да е получавал закани. Основните версии са свързани с бизнеса му.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР