Все още никой не е правил резервация за Нова година

...
Все още никой не е правил резервация за Нова година
Коментари Харесай

Вдигнаха с 10 лева куверта за Нова година на хижа Върховръх...

Все още никой не е правил резервация за Нова година за хижа " Върховръх ", която е най-голямата в Пловдивско. „ Все още единствено питат, само че не резервират. Вдигнал съм цените на куверта от предходната година единствено с 10 лв. - от 75 лв. стана на 85 лв. ”, споделя хижарят Паун. 

Сградата се отоплява с локално парно, а в нея има обособени зали за 5 компании. В куверта на Паун влизат спането, яденето и пиенето. Предлага ордьовър от сухи мезета, ядки, салати с луканка, млечна и съветска. Основното ядене е пилешка пържола. В куверта влизат още половин бутилка шампанско, половин бутилка вино, 100 грама корав алкохол и 3 безалкохолни. За десерт фамозният хижар предлага пасти и плодове.

Преди три зими точно на Нова година на Върховръх падна доста сняг и празнуващите бяха блокирани в хижата за няколко дни. Успяха да се приберат едвам откакто по пътя мина частен бронетранспортьор и го разчисти. „ Сега към този момент не е по този начин - чистят и поддържат пътя ”, споделя Паун. Хижа „ Върховръх ” е с потенциал 100 места.

В хижа " Здравец ", която е най-близкото до Пловдив място за туризъм, към момента не ​са решили какъв брой ще костват кувертите за празника. Тук към този момент също има единствено запитвания. Обясняват, че за тридневна резервация, за която оферират закуска и вечеря, кувертът ще е 300-350 лв..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР