Все още не мога да разпозная своите чувства - дали

...
Все още не мога да разпозная своите чувства - дали
Коментари Харесай

Марин Бодаков: Социалните мрежи навредиха много на естеството на демокрацията

" Все още не мога да разпозная своите усеща - дали това, което изпитвам, е отмалялост или горест, тъй като аз имах на 4 април по-специален опит, бях представител на една от обединенията в съответна изборна секция като страж. Напуснах своя първокласен обществен балон и видях какво действително се случва. Все още премислям, пробвам се да преработя и възприятията си, и мислите си, да преценява по какъв начин и аз оттук насетне не преставам отсега нататък. Дадох си сметка по какъв начин дребните камъчета могат да преобърнат колата на демокрацията . На процедура не желая никой в никакъв случай повече да ме гледа високомерно, пренебрежително за какво упорствам за съблюдаване на разпоредбите, на духа и на буквата на Изборния кодекс ". Това сподели за БНР Марин Бодаков, стихотворец, учител във Факултета по публицистика и всеобща връзка на СУ  " Св. Климент Охридски ". 

Според него един от главните проблеми на обществото е, че не се съблюдават разпоредбите :

" И хора, които гледат с извънредно надменност като наивници на тези, които упорстват да се съблюдават разпоредбите. Аз си давам сметка, че спазването на закон може да докара и до извращение ".

Той акцентира, че е доста неприятен знак свръхупотребата на обществени мрежи :

" Струва ми се, че обществените мрежи навредиха доста на естеството на демокрацията . Истеризацията в обществените мрежи не докара до ново демократично качество, в това число и във връзка с изборите ". 
Цялото изявление можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР